Tuote on myyty käyttäjälle James-on hintaan 86 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (14kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MIELETÖN 40-LUVUN WANHA ISÄNMAALLINEN SUOMIVAAKUNA/SUOMEN LIPPU EMALIRANNEKE!!!  UPEA KULLATTU SUOMILEIJONA RANNEKORU, KUNTO LÄHES KÄYTTÄMÄTÖN!!! Rannekkeen kunto on upea priima, lähes käyttämätön. Kokonaispituus lukkoineen 19,2cm, lukko kiinni ca. 0,5cm lyhyempi. Esineen kunto on huikea lähes käyttämätön, ei kulumaa kultauksissa. Esineessä ei ole vaurioita, emalit ehjät. Toisen Suomen lipun emali valmistusvaiheessa tullut toista aavistuksen tummempi, kaikki rannekkeen palat ovat kuitenkin alkuperäiset, jonka näkee lenkeistä ja niiden kiinnityksistä. Rannekkeen/rannakorun kokonaispaino on 15gr. Tätä ranneketyyppiä on valmistettu aikoinaan niin kullattuna, sekä hopeoituna ja minulla on itselläni myös se hopeoitu versio, joka tulee myyntiin ehkä joskus myöhemmin. Nyt huudettavana tämä upeampi kullattu ranneke!!! Tämä on upeakuntoinen, lähes käyttämätön ja ilman kaiverruksia. Siinä toisessa hopeoidussa myöhemmin myyntiin tulevassa on vuoden 1945 kaiverrukset takana. TÄSSÄ UPEA 1940-LUVUN WANHA ISÄNMAALLINEN SUOMIVAAKUNA/SUOMILEIJONA, SUOMEN LIPPU EMALI ESINE!!! VARSINKIN SOTA-AIKANA TÄMÄN TYYPPISET ISÄNMAALLISET ESINEET OLIVAT SUOSITTUJA, NIIN MIEHILLÄ KUIN NAISILLA!!! MAHTAVA WANHA SUOMIKOHDE!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
86 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.2.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.