Tuote on myyty käyttäjälle Leffamies hintaan 40 €

Kuvaus

Kuvien uutta vastaavat(käytännössä uudet muovit vain poistettu) klassikkoleffat aluekoodivapaina laadukkaina blu-ray julkaisuina,eli toimii suomisoittimissa.

englantiteksteillä ja ääniraidalla.

1990: Bronx Warriors

On vuosi 1990. New Yorkin Bronxin kaupunginosassa eivät määrää lait, vaan jengit. Rullaluistimilla liikkuvat jengit kylvävät tuhoa ja käyvät reviiritaistelua. 17-vuotias Ann saa tietää, että hän on suuren asevalmistajan The Manhattan Corporationin perijä. Moraalisesti arveluttava perintö aiheuttaa Annelle dilemman, ja hän päättää lähteä turvalliselta Manhattanilta rosoiseen Bronxiin. Elokuvista Mad Max, Soturit ja Pako New Yorkista vaikutteita saanut Bronxin asfalttisoturit on 80-luvun toimintaelokuva parhaimmillaan, ja se on kuvattu paikan päällä New Yorkissa.

Escape From The Bronx

Escape From The Bronx on elokuvan 1990: Bronx Warriors jatko-osa. Kuten edellisessäkin osassa, maailmaa hallitsevat edelleen pahat suuryritykset. Tällä kertaa ne ovat päättäneet lopullisesti tehdä selvän koko maailman häpeätahrasta, jengien hallitsemasta Bronxista, ja liittää sen heikosti puolustetun maa-alueen itseensä. Korporaatioiden armeijat vyöryvät Bronxiin, mutta hädän hetkellä bronxilaisjengit liittoutuvat keskenään ja käyvät uljaasti jengipomo Trashin (Gregory) johdolla puolustamaan kotimaataan.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2021 19:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.