SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Postituskuluni C5 kirjekuoressa, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€ tai Postin Plus-merkillä 3,50€.

OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: 
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]
(Kuvien tuote)

Benny Hill - Box 3 - 2 DVD

Komedia pääosissa Benny Hill.

Benny Hill on kiistämättä yksi maailman suosituimmista viihdyttäjistä. Neljän vuosikymmenen ajan hänen televisiosarjansa antoi katsojille suloisen sekoituksen farssia, sketsejä ja kauniita naisia.

Röyhkeä ja hysteerisen hauska BENNY HILL SHOW toimi tiennäyttäjänä pikkutuhmalle televisioviihteelle. Show on ollut innoittajana komediasarjoille, kuten Saturday Night Live ja Mad TV. Benny Hill, sekä sarjan lahjakas näyttelijäkaarti, eivät pelänneet tehdä satiiria yhteiskunnan kielletyistä aiheista. Kaksimieliset laulut ja hullunkuriset pantomiimit höystettynä
kevytmielisellä huumorilla sekä uhkeilla ja kevyesti puetuilla naisilla olivat Benny Hillin tavaramerkki; tavaramerkki, joka on naurattanut ihmisiä ympäri maailman.

Kesto
6 h 9 min

Teksti
Suomi
Islanti
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K3

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D17) 03022020

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39,90 €
Sulkeutuu 114 vrk 9 h 27 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39,90 € Sulkeutuu 114 vrk 9 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.