SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Suomitekstit molemmissa!

(Loistokuntoinen kokonaisuus)

Hook / Jumanji (2 DVD)

Hook - Kapteeni koukku - DVD

Seikkailu vuodelta 1991 ohjaus Steven Spielberg pääosissa Robin Williams ja Julia Roberts.


Olipa kerran poika nimeltä Peter Pan, joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi. Hän oli Mikä Mikä ?maan hallitsija ja julman Kapteeni Koukun kukistaja. 20 vuotta myöhemmin löydämme hänet Lontoosta stressaantuneena liikemiehenä, joka mieluummin lukee pörssikursseja kuin hyvänyön-satuja lapsilleen. Hän on täysin unohtanut Peter Panin ihmeelliset seikkailut. Mutta kun Kapteeni Koukku sieppaa hänen lapsensa Peter Panin on palattava takaisin satumaahan, jossa Kapteeni Koukku odottaa heidän lopullista välienselvittelyään. Mutta voittaakseen Kapteeni Koukun hänen on palautettava mieleensä kaikki vanhat jo kauan sitten unohtamansa taidot.
Näyttelijät
Robin Williams
Julia Roberts
Dustin Hoffman
Bob Hoskins

Kesto
2 h 16 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K11
 

Jumanji - DVD

Seikkailu vuodelta 1995 ohjaus Joe Johnston pääosissa Robin Williams ja Bonnie Hunt.

Alan Parrish on kenkätehtailijan poika, joka löytää rakennustyömaalta salaperäisen lautapelin, JUMANJIN. Illalla hän suuttuu isälleen, koska tämä aikoo lähettää hänet sisäoppilaitokseen. Vanhempien lähdettyä juhliin Alan päättää karata, mutta hänen ystävänsä Sarah tulee käymään. He alkavat pelata JUMANJIA ja kohta alkaa tapahtua kummia ja Alan katoaa yhtäkkiä kuin maan nielemänä. Vuosia myöhemmin Parrishien talon ostaa Nora, Judyn ja Peterin täti. Judy ja Peter löytävät oudosti rummuttavan pelin ullakolta ja ryhtyvät pelaamaan. Pian heillä on viidakko ja aikuiseksi kasvanut Alan (ROBIN WILLIAMS "Mrs Doubtfire - isä sisäkkönä") olohuoneessaan, josta JUMANJI on hänet vienyt 26 vuotta aiemmin. Mutta tämä on vasta alkua, sillä peli on saatava päätökseen, jotta kaikki palautuisi ennalleen. JUMANJI ei päästä pelaajaa käsistään ennen kuin viimeinen noppa on heitetty...

Näyttelijät
Robin Williams
Bonnie Hunt
Jonathan Hyde
Kirsten Dunst
Bradley Pierce
Bonnie Hunt

Kesto
1 h 40 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2

K11

***********************************************************

D65

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 68 vrk 12 h 7 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 68 vrk 12 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.