SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT]

Poirot - Kausi 6 - 2 DVD

TV-sarja pääosissa David Suchet ja Hugh Fraser.

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

LÄNNEN TÄHDEN SEIKKAILU (The Adventure of the Western Star) 
Poirotin maanmies, kuuluisa näyttelijätär Marie Marvelle, näyttää Poirotille kirjeen, jossa häntä vaaditaan palauttamaan loistava ?Lännen tähti? -niminen timantti. Poirotin vastalauseista huolimatta Marie on päättänyt pitää timantin voidakseen käyttää sitä Yardley Chasessa järjestettävillä juhlilla. Lady Yardley omistaa vastaavanlaisen timantin ?Idän tähden?, eikä Marie halua jäädä hänen varjoonsa. Mutta ennen juhlien alkua molemmat timantit varastetaan...

ESPANJALAISEN ARKUN MYSTEERI (The Mystery of the Spanish Chest) 
Oopperavierailulla Poirot tapaa Lady Chattertonin, joka väittää ystävänsä Marguerite Claytonin olevan hengenvaarassa. Tämä tuntee olonsa uhatuksi mustasukkaisen miehensä takia. Edward Clayton epäilee suhdetta vaimonsa ja komean majuri Richin välillä. Majuri Richin järjestämillä juhlilla tehdään kammottava löytö - Edward Claytonin ruumis löydetään suuresta koristeellisesta arkusta. Onko majuri syyllinen? Vain Poirot voi paljastaa totuuden.

MARSDEN MANORIN TRAGEDIA (The Tragedy at Marsden Manor) 
Jonathan Maltravers viettää aikaansa kesäasunnollaan. Hän on toipumassa leikkauksesta apunaan vaimonsa Susan, joka on häntä huomattavasti nuorempi. Kun eräs palvelijoista löytää Jonathanin kuolleena tammen alta, Susan on varma, että puussa asuva kummitus on syyllinen. Poirot ja Hastings asuvat lähistöllä sijaisevassa hotellissa, työskennellen erään toisen tapauksen parissa. Heidät kutsutaan Marsden Manoriin ja Poirot tekee nopeasti johtopäätöksen - Maltraversin kuolema ei ollut luonnollinen eikä yliluonnollinen!

VAARALLINEN TALO (The Peril at End House) 
Poirot ja Hastings ovat lomamatkalla Cornwallissa, kun he kohtaavat kauniin Nick Buckleyn. Hän on lyhyen ajan sisällä ollut kolmessa huolestuttavassa onnettomuudessa. Poirot, utelias kun on, kyselee Nickin ystäviltä onnettomuuksista. He ovat haluttomia uskomaan hänen kertomuksiaan murhayrityksistä varsinkaan kun hänen kuolemastaan ei koituisi merkittävää taloudellista voittoa, lukuunottamatta End Housea...

VOITONJUHLIEN TAPAUS (The Affair at the Victory Ball) 
Radiotähti Coco Courtney löydetään kokaiinin yliannostukseen kuolleena naamiaisten jälkeen, joissa myös Poirot oli osallisena. Naamiaisissa Poirot huomasi Cocon riitelevän Viscount Cronshawn kanssa, joka myöhemmin löydetään kuolleena ruokasalista veitsi sydämessään. Poirotin ja komisario Jappin tutkimukset keskittyvät Cronshawn naamiasasusta kadonneeseen palaan.

Kesto: 5 h 6 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K11

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D39(10042019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 15 h 24 min 34 s
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 15 h 24 min 34 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.