Tuote on myyty käyttäjälle heiditiina hintaan 17,90 €

Kuvaus

Sopimusehdoista löytyy tarvittaessa lisätietojani!
*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
Kuntoarvioni "levyille"  Hyvä: (8/8+/8½/-9/9/9+/9½/10-/10) ja tyydyttävä (7/7+7½/-8) Olen "levyn/levyt" pikaisesti pyöräyttänyt sähkövalon alla, en ole suurennuslasilla etsinyt jälkiä, mutta nämä ovat, siis arvioitani. Muovikansissa saattaa olla kuluman jälkiä. (Huom. Ilmoituskuvaa saa suurennettua) Kansipaperit ovat yleensä hyvät/virheettömät. Tuotehan tietysti aina toimii, arvioinnistani huolimatta. LISÄTIETOJA:
************************************************
TUOTETIEDOT 

Röyhkeä diplomaatti - 2 DVD

TV-sarja vuodelta 2007 pääosissa Miitta Sorvali ja Eppu Salminen.

Röyhkeä diplomaatti on hauska ja nopealiikkeinen työpaikkakomediasarja, joka kertoo ulkoministeriön kauppapoliittisestaosastosta. 
Merita Laurén (Miitta Sorvali) on ulkoministeriön epäkorrektein ja epäpätevin apulaisosastopäällikkö. Hän keplottelee työtehtävästä toiseen nokkeluutensa ja röyhkeytensä avulla. Meritan pomo on Aleksin (Eppu Salminen), jonka pätevyys kulminoituu lastenhoidossa, ei työpaikalla. Näiden kahden apuna on pätevä assistentti Liisa (Mari Perankoski), jolle koko osaston työt valuvat.

Kilpailuhenkinen Merita inhoaa nuorta ja fiksua Liisaa, mutta on riippuvainen tämän avusta. Kolmikko ylläpitää Suomen kansainvälisiä suhteita ja levittää maailmalle erikoista Suomikuvaa. Ja diplomatia on pelkkää kulissia. Meritalle kunnian saaminen ja voitto on tärkeintä. Sijaiskärsijöiksi joutuvat vuoroin työtoverit, perhe ja Suomen maine. Meritan mielestä kaikki muut ovat syyllisiä.

ALEKSI (Eppu Salminen) on jees, jees -pomo, joka antaa työntekijöilleen mieluummin porkkanoita kuin piiskaa. Hän on mestari delegoimaan toisille myös omat työtehtävänsä. Aleksilla on ainaisia lastenhoito-ongelmia, jotka häiritsevät työntekoa.

LIISA (Mari Perankoski) on ylisuorittaja ja korkeasti koulutettu diplomaattisuvun ylpeys. Hän tekee harjoittelijan ominaisuudessaan Meritan työt heti, kun Merita on saanut kerran yrittää. Ja pyytää osaamistaan anteeksi.

Näyttelijät
Miitta Sorvali
Eppu Salminen
Mari Perankoski
Eero Saarinen
Oona Linnasalmi

Kesto: 4 h 21 min

Ääni
Suomi

K7

***********************************************

D16

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.11.2018 6:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.