SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu.Näiden kanssa ei samoilla 2€:n postikuluilla mahdu postittamaan muita tuotteitani.. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISUT]

Simpsoneiden Joulu  & Simpsoneiden Joulu  2 - 2 DVD

Simpsoneiden Joulu - DVD

JOULURAUHA 
Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan ? koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!!

JOULUVARAS 
Bart polttaa tahattomasti perheen joulukuusen, ja väittää murtovarkaita syyllisiksi. Kaupunki tuntee sympatiaa Simpsoneiden perhettä kohtaan, vain kääntääkseen heille selkänsä kun totuus selviää.

PIKKU BUDDHA 
Homer ja Bart rakentavat pienoisraketin, joka tuhoaa kirkon. Kerätäkseen rahaa korjaustöihin, kirkko kaupallistaa itsensä, saaden Lisan raivon partaalle - ja buddhalaiseksi - Richard Geren avustuksella.

LELUSENSAATIO 
Bart joutuu pyörätuoliin ja koulun täytyy rakentaa ramppeja, että hän pääsee liikkumaan vaivattomasti. Rakennuskulut kattaakseen yritys ottaa koulun hallintaansa ja alkaa käyttää lapsia uuden joululahjan suunnittelussa.

YSTAVÄ HÄDÄSSÄ 
Homer aloittaa lumiaurabisneksen ja saa kilpailijakseen parhaan ystävänsä Barneyn, joka mainostaa toimintaansa Linda Ronstadtin avustuksella. Homer lähettää Barneyn lumivyöryyn, mutta omantunnon alkaessa kolkuttaa hän palaa pelastamaan ystävänsä.

Kesto: 1 h 21 min

Tekstitys: Suomi, Ruotsi 

Ääni: Englanti

K7

 

Simpsoneiden joulu 2 - DVD

Komedia 

PERHEEN KUNNIA 
Homer on rahan tarpeessa, ja suostuu tekemään itseään alentavia tekoja, johtaja Burnsin maksaessa. Lopulta Homer joutuu tekemään valinnan rahan ja itsekunnioituksen välillä, kun Burns käskee häntä pilaamaan juhlakulkueen.

LUMEN TAJU 
Hurja lumimyrsky pakottaa lapset jäämään kouluun. Heidän selviytymisensä on Homerin ja Nedin pelastuspartion armoilla.

LÄNNEN MAILLA 
Homer yrittää kirjoittaa joululaulua, mutta tekeekin Flandersin vastaisen balladin, josta tulee listahitti. Perhe kyllästyy kuulemaan laulua ja lähtee villin lännen ranchille, missä Homer taistelee majavia vastaan ja Lisa rakastuu.

HOMER-SEDÄN PARANNUS 
Homer tuhlaa joulubonuksensa ylettömään lahjaan itselleen. Mutta katsoessaan televisiosta ?Mr. McGrew´s Christmas Carolia?, hän tajuaa tehneensä väärin. Hänestä tulee kaupungin mukavin tyyppi, joka joutuu taisteluun ?hyvä vastaan hyvähyvä?, Ned Flandersia vastaan

Kesto
88 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K7

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D96)24052019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 109 vrk 9 h 9 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 109 vrk 9 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.