Tuote on myyty käyttäjälle tallto-13 hintaan 6,90 €

Kuvaus

Katso sopimusehdoista esim. mahdollisista alennuksistani! 
https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************************
Kuntoarvioni "levyille"
  Hyvä: (8/8+/8½/9-/9/9+/9½/10-/10) ja tyydyttävä (7/7+7½/-8) Olen "levyn/levyt" pikaisesti pyöräyttänyt sähkövalon alla, en ole suurennuslasilla etsinyt jälkiä, mutta nämä ovat, siis arvioitani. Muovikansissa saattaa olla kuluman jälkiä. (Huom. Ilmoituskuvaa saa suurennettua) Kansipaperit ovat yleensä hyvät/virheettömät. Tuotehan tietysti aina toimii, arvioinnistani huolimatta. LISÄTIETOJA: Mukana on Vellun Pitopalvelun herkkuohjeet vihkonen.
************************************************
TUOTETIEDOT 

Tämä on postitettava yksistään kun on pahvikannet!

Sleepy Sleepers Soppa - 2 DVD

Suomen sekopäisin hörhöryhmä Sleepy Sleepers esittelee DVD:llään yhtyeen arkistohelmiä ja mitä harvinaisimpia videoita, aina legendaarisilta Rion reissuilta kotimaan kohelluksiin.

Luvassa on rankkaa, mutta ratkiriemukasta materiaalia ´pöntön täydeltä´, sillä tämä vuonna 1974 perustettu lahtelainen huumorirokin tehoryhmä herätti alusta asti huomiota provosoivilla sanoituksillaan ja hurjalla menollaan. 70-luvun lopulla jotkin sliippareiden sanoituksista olivat vallitsevan itsesensuurin aikana kerta kaikkiaan liikaa, ja yhtyeen lyriikkaa paheksuttiinkin levy-yhtiöitä, raha-automaattiyhdistystä ja Suomi-Neuvostoliitto-Seuraa myöten.

Sleepy Sleepersissä soitti ja esiintyi vuosien varrella tavaton joukko suomirokin suurimpia nimiä; mm. Albert Järvinen, Dave Lindholm, Sakari Kuosmanen, Silu Seppälä ja Heinäsirkka.

Kesto: 175 min + 177 min

K11

***********************************************

D78

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2018 8:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.