Kuvaus

Pari kirjasta Nazi-Saksan sota-aikaisia raketti ja ohjus toimintaa, jonka syntypaikka oli Peenemünde. Wernher von Braun johti Hakaristi ajan Saksassa raketti kokeilua ja sanotaan, että puhtaasti hänen kädenjälkeä oli jopa kuumatka 1969.

Vuonna 1945 Mr. Wernher von Braun + paljon alan asiantuntijoita  siirtyi Saksasta kohti USA:ta ja osa hänen suunnittelijoista loikkasi taas Neuvostoliittoon. Molempien suurvaltojen raketti ohjus aseiden perustus tuli siis alkujaan Saksasta ja tämä todellinen aivovuoto jätti jäljet Länsi-Saksaan. Raketti ja ohjus toiminta loppui Saksassa totaalisesti vuonna 1945. Aivovuoto siis alkoi vasta sodan loputtua, sillä avaruus ja raketti ihmiset olivat saksalaisia neroja ja haluttuja USA:aan ja myös Neuvostoliittoon. 

Kirjasten  koko on 21x15cm ja sivuja 50 ja toisessa 33. Saksankielisiä. Molemmat on painettu Saksojen yhtymisen jälkeen ja niissä ei kritisoida kovin voimakkaasti DDR valtion roolia sodan jälkeen, sillä Peenemünde ja keskitysleiri Dora sijaitsivat DDR alueella.         2. Maailmansota aikana DORA leirillä valmistivat sotavangit ja teknisesti etevät vangit rakettien osia. Aina silloin tällöin huomattiin, että joku vanki sabotoi omaa työtään ja jos vartija äkkäsi, kuka oli se joukon mustalammas, oli hän pian hirsipuun nokassa. Teloitusta seurasi koko leiri. Sama kohtalo oli pakenemista yrittäneellä vangilla.  Keskitysleirin vartijat eivät olleet sotilaita, vaan siviilejä. Koko keskitysleiri toiminta oli siviilien, ei sotilaiden hommia. Oikeastaan ei näillä keskitysleiri jutuilla ole paljoakaan tekemistä sotilaiden ja koko sodan kanssa, myös omaa kansaa pimitettiin rajusti. Kaikki murhaamisleirit olivat poissa Saksan maaperältä, politiikko johto häpesi sitä toimintaa. 

MIL01DZ402 Kirjasia V1 ja V2 saksankielisiä yhteispaino 162g, käytettyjä. Kohde on Hampurissa, Saksa. Olen käynyt paikalla.Suosittelen ja myös Keskitysleiri Dora on näkemisen ja tutustumisen arvoinen paikka, karmiva ja pistää ajettelemaan niiden ihmisten moraalia, jotka nykyään haukkuvat muita rotuja tai kansoja, maita ja haluavat luoda vihaa ja kylvää sota-mielialaa jopa meidän omassa EU:ssa ja kohti Venäjää tai Kiinaa. 

Miksi vangit olivat töissä? Koska Natsi-Saksa oli aika pieni valtio ja kun miehet olivat sota rintamalla joko idässä tai lännessä, niin kotirintama  ei yksinkertaisesti voinut valmistaa kaikkea, mitä sota tarvitsi. Ainoa keino oli ottaa sellaisia vankeja, joista oletettiin olevan hyötyä. Vankeja ei suinkaan haluttu tappaa, he olivat tärkeää työvoimaa.   Ensinmäiset ohjukset maailmassa olivat nimeltään V1, ne olivat hitaita ja epätarkkoja, pieni pommikuorma ja vasta iso 14 m korkea V2 oli aivan oikea ohjus. Se oli varmasti hyvin vaikuttava näky. Se nousi humahtanen ja ärjyen taivaalle ja saattoi kohota jopa 80km korkealle ( suihku-matkustajakone lentää nykyään korkeudessa 11km ) ja oli ohjattavissa. Mutta pommikuorma oli myös aika pieni. Näet aidon V2 raketin  München Saksan Museossa avaruus ja astronomia osastolla. Olen itse parikertaa käynyt tässä München kaupungin huippu tekniikka museossa ja taputtanut V2 raketin peltipintaa. Peenemündessä Saksassa, lähellä Rostock kaupunkia alkoi siis koko maapallon raketti avaruus ohjus toiminta ja kerrotaan, että siellä kyykistyi maahan itkien  myös  Kosmonautti Astronautti Mr. Juri Gagarin, kun hän ymmärsi, että paikka on avaruus asioiden syntymäkehto. Liikuttava paikka, moni ei sitä vaan löydä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa.  Universum Kosmos avaruus ja raketti aikakauden syntypaikka, vanhassa kunnon Euroopassa. Historia alkaa täältä meidän omasta Euroopasta, muut ovat perifeeria alueita ;)
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 7 vrk 2 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 7 vrk 2 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.