Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

World War II Collection Blu-ray (kuvan mukainen vielä tehdasmuoveissa oleva ja jo loppuunmyyty, harvinainen 3-levyinen yhteispohjoismainen julkaisu)

Sisältää elokuvat:

Perikato - Der Untergang (2004)
Saksa on hajoamassa, ja kolmannen valtakunnan häviö näyttää väistämättömältä. Hitler on yhdessä lähimpiensä, mm. vaimonsa Eva Braunin (Juliane Köhler) ja Goebbelsin perheen (Ulrich Matthes ja Corinna Harfouch) kanssa vetäytynyt Berliinin keskustassa sijaitsevaan bunkkeriinsa, jossa he odottavat kohtaloaan. Liittoutuneiden joukot lähestyvät nopeasti Berliinin portteja, ja Hitlerin häilyvä tila pahenee samaa vauhtia sodan kehityksen kanssa. Elokuva piirtää kuvan masentuneesta ja harhaisesta Hitleristä, joka pelkää salaliittoja ja vihaa silmittömästi juutalaisia. Samalla syntyy kuitenkin myös kuva tähän asti tuntemattomasta Hitleristä, jolla on humaanitkin puolensa.

Koodinimi Liekki ja Sitruuna - Flammen & Citronen (2008)
Kööpenhamina vuonna 1944. Natsit ovat miehittäneet Tanskan. Flame ja Citron ovat legendaarisen tanskalaisen vastarintaliikkeen ammattitappajia. Komentajansa määräyksestä kaksikon uutena tehtävä on tappaa myös saksalaisia. Mutta kun Flame saa toimeksiannon, jonka kohteena on hänen uusi tyttöystävänsä Ketty, hänen on selvitettävä kuka on oikeasti ystävä ja kuka todellinen vihollinen.

U-571 (2000)
Huhtikuu 1942.Yhdysvaltojen merivoimat kamppailevat voimattomina natsien sukellusveneitä vastaan, sillä saksalaisilla on käytössään Enigma -salainen koodauslaite, jonka koodia Yhdysvallat eivät ole onnistuneet purkamaan. Vanha sukellusvene S-33 miehistöineen lähetetään kauas vihollisten linjojen taakse tehtävänään hakea tämä huippusalainen koodauslaite saksalaisten sukellusveneestä.

Salaiseen tehtävään pestatun sukellusveneen kipparina toimii kokenut konkari Mike Dahlgren (Bill Paxton) ja perämiehenä Andrew Tyler (Matthew McConaughey), jonka olisi jo pitänyt saada ylennys ja päästä kipparoimaan omaa sukellusvenettä. S-33:n miehistö koostuu tavallisista merisotilaista, joista useimmat ovat nuorempia kuin heidän luotsaamansa sukellusvene, mukana mm.Tylerin paras ystävä Pete Emmett (Jon Bon Jovi) ja päällikkö Klough (Harvey Keitel). Kukaan heistä ei merelle lähtiessään tiedä, mikä heitä odottaa...

Näyttelijät:
Bruno Ganz
Mads Mikkelsen
Harvey Keitel

Tekniset tiedot:

Tuotantovuodet: 2000 - 2008
Kuva: 1080p High Definition laajakuvat
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1
Tekstitys: Suomi, ruotsi..

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.9.2021 15:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.