Tuote on myyty käyttäjälle aki.vanhatalo hintaan 27,10 €

Kuvaus

2019: After The Fall Of New York / 2019: Dopo La Caduta Di New York / New Yorkin Tuhon Jälkeen Vuonna 2019 (1983)

New Yorkin tuhouduttua kukaan ei voi paeta tuomiotaan.

Ihmiskunnan tulevaisuus näyttää kovin synkältä. Ydinkatastrofi on tehnyt naisista hedelmättömiä ja jakanut ihmiskunnan kahtia: pahoihin ja kapinallisiin. Parsifal-niminen palkkasotilas liittoutuu kapinallisten kanssa pelastaakseen maapallon viimeisen hedelmällisen naisen. Mutta romahtanut metropoli on vaarallinen paikka - jopa ammattitaitoiselle palkkasoturille. Vain Big Apen ja mystisen Ratchetin avulla Parsifalilla on mahdollisuus pelastaa ihmiskunta täydelliseltä tuholta.

John Carpenterin Escape From New Yorkia seurasi liuta italialaisia, post-apokalyptisia scifi-elokuvia. Sergio Martinon 2019: The Fall Of New York on näistä tunnetuimpia. Martinon meriittilistalta löytyvät myös muun muassa brutaali kauhutrilleri, Torso, kulttimaineeseen kavunnut kannibaalitarina, Mountain Of The Cannibal God, sekä maailmanlopun toimintarymistely Hands Of Steel - Ohjelmoidut lihakset.

The New Barbarians / Warriors Of The Wasteland / Uudet Barbaarit (1983)

On vuosi 2019 ydinsodan jälkeen ja maailma on entistäkin raadollisempi paikka elää. Väkivaltainen kultti "The Templars" muskeliautoillaan terrorisoi tuhosta selvinneitä ihmisiä autiomaassa, aikeinaan hävittää kaikki heikot. Uusi maailma tulisi olemaan kokonaan heidän. Kulttia vastaan asettuu yksinäinen mies "Scorpion" (Giancarlo Prete), joka ei suostu alistamaan viattomia. Kultin viha ei tunne rajoja ja sen armoton johtohahmo "One" (George Eastman) onkin pian Scorpionin kannoilla. Kaikki usko parempaan ei kuitenkaan ole menetetty, kun autiomaassa vaeltava "Nadir" (Fred Williamson) räjähtävillä nuolillaan päättää liittoutua Scorpionin kanssa - ihmiskunnan kohtalo on heidän käsissään.

"The New Barbarians" on Italialaisen kulttiohjaaja Enzo G. Castellarin futuristinen toimintaelokuva, joka on häpeilemättä velkaa klassikoille "Mad Max (1979)" ja "Mad Max 2: The Road Warrior (1981)". Tuttuun tapaan Italialaiset tuovat elokuvaan tuulahduksen camp-henkeä, mutta myös räjähtävää toimintaa ja miehistä machoilua. Castellarin kädenjälki on muovannut useaa lajityyppiä poliisi-elokuvista "High Crime" (1973) ja westerneistä "Keoma" (1976) toiseen maailmansotaan "Inglorious Bastards" (1977) - nyt on jälleen uuden genren vuoro.

Siistikuntoinen kokonaisuus.

Hakusanoja: michael sopkiw blastfighter julma elokuva digital retribution dealers in death exterminators of the 21st century fred williamson george eastman anna kanakis giancarlo prete enio girolami enzo g castellari at first it was mad max then came the new barbarians special uncut widescreen version another world entertainment awe firebox i nuovi barbari claudio simonetti 1982 1984 bob

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
27,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2022 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.