Kuvaus

Myynnissä käyttämättä jääneet eli uudet ja käyttämättömät 2XU 3/4 kompressiohousut

 

2XU:n kompressiotekstiilit on tarkoitettu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille, jotka haluavat panostaa maksimaaliseen suorituskykyynsä treenaamalla kovaa ja valitsemalla treeniin parhaat mahdolliset urheiluvaatteet. 2XU:n trikoissa käytetty PWX FLEX -kangas on hengittävää ja kevyttä. Housujen materiaali tukee hyvin säären yläosan lihaksia, sekä antaa tukea myös polven alueelle. Monikäyttöisyytensä ansiosta kompressiotrikoot toimivat käytännössä missä tahansa urheilussa ja ne sopivat hyvin myös suorituksen jälkeiseen palautumiseen.

 

2XU on yksi maailman johtavista kompressiovaatteiden valmistajista. Yritys on perustettu Australiassa vuonna 2005 ja se toimii nykyään Melbournessa. 2XU -tuotteiden kehitys on viety huippuunsa ja niiden ominaisuuksia analysoidaan sekä parannetaan jatkuvasti pitkäjänteisellä työllä. Kompressiotekstiilien vaikutuksista on saatu kiistatonta tieteellistä näyttöä ja voit tutustua AIS:n vuonna 2010 tehtyyn tutkimukseen tästä.

 

2XU – kompressiotuotteita käyttää tänä päivänä suuri joukko huippu-urheilijoita ja maailmanmestareita. Suomalaisille tuttuja 2XU:n käyttäjiä ovat monien muiden joukossa mm. Jarkko Nieminen (tennis) ja Teemu Rannikko (koripallo).

 

Kokotaulukko (naiset):

 

Koko Pituus (cm) Paino (kg)

XS 150-165 40-50

 

Toimitus seuraavasti: tilisiirto eli maksu ensin ja tämän jälkeen tuote hyvin pakattuna matkaan Postin kautta. Ostajalle lisätään lähetyskulut huutohinnan päälle. Myös nouto onnistuu jolloin lähetyskuluja ei tule.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

55 € Sulkeutuu 5 vrk 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.