Tuote on myyty käyttäjälle juhokalle1 hintaan 500 €

Kuvaus

Ostajalta vaaditaan tunnistautumista , jotta saadaan asialliset kaupat aikaiseksi. Vastaan mielelläni jos on kysyttävää.

Laittakaa nyt rohkeasti tarjouksia , ettei tarvitse palauttaa lippuja UEFA:lle . Autan kyllä sitten kaikessa mahdollisessa että saadaan dokumentit hoidettua ja onnistunut kisamatka toteutettua. Myös kahta lippua voin harkita myytäväksi.

Huutohinta on yhteishinta kolmelle lipulle.

3 vierekkäistä päätykatsomo lippua Suomen EM otteluun keskiviikkona 17.6 isäntämaa Venäjää vastaan Pietarin Gazprom Arenalle.
Liput ovat tavallisille suomalaisfaneille tarkoitettuja 3:n kategorian lippuja. Istumapaikkojen tarkemmasta sijainnista ei ole vielä tietoa.

Uefan sääntöjen mukaan ostajan nimeä lippuun ei voi vaihtaa , mutta Venäjällä vaadittavan FAN -ID :n hankkimiseen riittää maksettujen lippujen tilausnumero , jonka luovutan ostajalle heti kaupanteon ja maksun jälkeen. Otteluun mennessä stadionilla ei nimiä enää lipuista tarkisteta , koska se on käytännössä mahdotonta. Pelkkä fan - id / passi ja kännykästä luettava lippujen viivakoodi riittää. Ostajalle jää kuitenkin lopullinen vastuu sisäänpääsystä ottelutapahtumaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.2.2020 14:02
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.2. klo 13:47

Moi!

Tarjoan 500 € ja maksan vaikka heti. Tunnistautuminen ei jostain syystä onnistu tällä hetkellä huuto.net:ssä, mutta voit vaikka soitella 0505647658 jos saadaan sitä kautta asia hoidettua.

19.2. klo 13:59
Kysymys poistettu.
19.2. klo 11:47

Hei, kiitos vastauksesta. Olisin vielä kysynyt, onnistuuko kaikkien kolmen lipun lähettäminen "transfer"-toiminnolla? Eikö ole niin, että yhden pitää jäädä alkuperäisen ostajan käyttöön?

19.2. klo 13:17

Pitäisi onnistua kaikkien lippujen jakaminen muille minun tietoni mukaan. Jos siinä tulee ongelmia niin annan tarvittaessa uefa tunnukseni käyttöönne. Liput kuitenkin tulevat useita päiviä ennen ottelua , joten siinä ehtii toimia tilanteen mukaisesti.

19.2. klo 10:19

Hei! Lippujen lukemiseen stadionilla tarvitaan alkuperäisen lipun ostajan Uefa-tili, eli pelkkä viivakoodi riitä ( ks. etenkin video: https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/mobile-tickets-app/ ). Miten lipun ostaja varmistaa pääsyn ko. Uefa-tilille?

muokattu 19.2. klo 11:44

Lipuista tulee siis minulle viesti sähköpostiin josta lataan ne kännykkäaplikaatiooni.
Lähetän liput sitten transfer toiminnolla "vierailleni" heidän sähköpostiinsa, josta he lataavat liput edelleen omaan appiinsa. Portilla sinulla on lippu omassa luuris

18.2. klo 16:20

Oletko varma, että jos ostamme kaksi tai kolme lippua, saamme kaikki fan-id:n omilla nimillämme ja kuvillamme, vaikka uefan tilausnumero on sinun nimelläsi? Ja muuta viisumia kuin fan-id ei tarvita viikon reissuun?

18.2. klo 17:00

Jos fan- id:n saamisessa on jotain häikkää johtuen siitä etteivät nimet täsmää tilausvahvistukseen , lupaan palauttaa maksun. Se kuinka kauan Suomen otteluun myönnetyllä fan-idllä voi Pietarissa oleskella täytyy sinun itse selvittää.