Tuote on myyty käyttäjälle scandinaw hintaan 120 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (6kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! HUIKEA ja AITO WANHA ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN HOPEA/EMALI SUOMEN ILMAVOIMIEN 1930-Luvun LENTOASEMA 5 (Suur-Merijoki) merkki!!! Merkki on alkujaan ollut ilmeisesti kurssiranneke, josta myöhemmin joskus jo aikoinaan poistettu rannekkeen kiinnityslenkit ja ollut mahdollisesti kiinnitettynä esim. kolpakon kylkeen taustapuolen hyvin pienien tinajäämien perusteella. Taustapuoli on sen verran naarmuinen, että kaiverruksista ei saa kunnolla selvää, jokin nimi ja vuosiluku sinne on kaiverrettu. Hopealeimoista saa sen verran selvää, että ainakin esineen valmistuspaikan KAUPUNKILEIMA on W =WIIPURI/VIIPURI ja VUOSILEIMA E6 = 1934. Merkin mielenkiintoisempi emalinen etupuoli on onneksi paremmin säilynyt, muutamaa emalikolhua lukuun ottamatta. Hopeamerkin leveys on noin 3,5cm ja korkeus 2,6cm. ERITTÄIN KAUNIS ja HYVIN MIELENKIINTOINEN WANHA 1930-Luvun SUOMEN ILMAVOIMAT LENTOASEMA 5 (Suur-Merijoki) leimattu HOPEA/EMALI MERKKI, JOSSA KUVATTUNA ILMAVOIMIEN SININEN HAKARISTI, jonka keskellä HOPEAA oleva LENTOKONE!!! MAHTAVA WANHA SUOMIESINE!!!  

Kts. erittäin mielenkiintoinen linkki, vanha Suomen ilmavoimien Suur-Merijoen lentokenttä LENTOASEMA 5 (luovutetut alueet) https://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Merijoen_lentokentt%C3%A4

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjän sijainti: Uusikaupunki.

Hakusanoja: Suojeluskunta, Suomi, Saksa, Jatkosota, Talvisota, Vapaussota, Venäjä, Neuvostoliitto, Puna-armeija, ase, puukko, pistin, pistooli, kivääri, ilmakivääri, ilmapistooli, konepistooli, konekivääri, tykki, WW1, WW2

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.