Kuvaus

Kuvan kaltainen hyväkuntoinen kirja runsaalla mustavalko kuvituksella.

Kirjoittaja: Nick Hornby
Sivuja; 180
Painos: 1. painos
Kustantaja: WSOY 2004
Asu: Sidottu kovakantinen kirja


SISÄLTÖ:
Popmusiikkia käsittelevät esseet ja kokoelman kappalevalinnat edustavat hornbyläistä puritaanista popfilosofiaa lahjomattomimmillaan. Valokuvakuvitus. Suom. Heikki Karjalainen.

 31 biisiä on sarja Nick Hornbyn lyhyitä, popmusiikkia käsitteleviä esseitä ja kiihkeiksi äityviä puheenvuoroja. Bruce Springsteenin Thunder Roadin, Led Zeppelinin Heartbreakerin ja The Beatlesin Rainin ohella kokoelmaan valitut muut hieman tuntemattomammat helmet edustavat hornbyläistä puritaanista popfilosofiaa lahjomattomimmillaan.

 Kappaleiden inspiroimat esseet heijastavat Nick Hornbyn (s. 1957) ikäpolven sosiaalista ja poliittista arvomaailmaa samaan itseironiseen tapaan kuin hänen äänilevyfriikkien maailmaa tarkasteleva esikoisromaaninsa Uskollinen äänentoisto (1996).

”(…) sinulla on kädessäsi (…) luomukirja, jota ei ole kasvatettu pakkoruokinnalla tai steroidien avulla.?” - Nick Hornby

Nick Hornby on englantilainen kirjailija ja esseisti. Hän opiskeli Cambridgessä kirjallisuutta. Hän työskenteli alun perin englanninopettajana ja lehtimiehenä. Hänen ensimmäinen teoksensa, omaelämäkerrallinen Hornankattila on vuodelta 1992. Hornbyn kirjoissa urheilulla ja musiikilla on tärkeä rooli: hänen omaelämäkerrallinen esikoiskirjansa Hornankattila käsittelee jalkapallofaniutta, Uskollinen äänentoisto intohimoa popmusiikkiin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lähetän paketin hyvinkin pian sen jälkeen, kun maksu on saapunut.

Yhdistän ja postitan useampiakin voittoisia huutoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 8 vrk 3 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 8 vrk 3 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.