Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään tarpeettomana 32 kpl:n erä käytettyjä 400 watin monimetallivalaisimia, eli kuvassa näkyvät kolme kuormalavallista valaisimia. Myydään koko satsi yhdessä erässä.

Valaisimet suoraan käytöstä. Lamppurungot ovat toimivia, kotelon lasit ja heijastimet ehjiä jne. mutta joukossa on muutamia (noin 6-8 kpl) valaisimia, joiden polttimo on palanut. Toimivien polttimoiden käytössä ollut polttoaika vaihtelee noin vuodesta useampaan vuoteen. (Osa polttimoista vaihdettu viimeksi loppukesästä 2019, ja valaisimet irrotettu katosta keväällä 2020. Eli "uusimmat" polttimot ovat olleet käytössä vajaan vuoden, ja olleet käytössä noin 8-16 tuntia arkipäivisin).

Valaisimet ovat noin 15 vuoden ikäisiä. Valaisimet tosiaan muutamaa palanutta polttimoa lukuunottamatta toimivia, mutta ajan hammas toki niissä näkyy niin ulkoisesti, kuin oletettavasti elektroniikankin osalta. Rungoissa myös vuosien mittaan käytössä kertynyttä likaa, pölyä ja muuta jälkeä. Eli eivät missään nimessä uudenveroisia.

Useimmissa on polttimon tyyppi Philips HPI-T Plus 400w/645 E40, mutta mahdollisesti joukossa saattaa olla myös jokunen muunkin mallinen vastaava 400W monimetallilamppu. Uutena tällaisen lampun valovirta on noin 32000 lumenia.

Toimitus erän koon vuoksi vain noutona. Sijainti Etelä-Pohjanmaalla, Alajärvellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
185 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.8.2020 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.