Kuvaus

Jenni Peltonen: 33 ideaa: Helppoja ja nopeita sisustusprojekteja

  • Gummerus, 2009
  • kovakantinen kirja, kuvakannet; Hieman A4sta pienempi kirja; 119 sivua, runsas värikuvitus
  • Jotain ihan pientä käsittelyn jälkeä kannen pinnassa. Hyväkuntoinen kirja.
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 6 euroa = 11 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mitähän tekemistä keksisi ensi viikonlopuksi? Miten olisi helppo, hauska ja edullinen sisustusprojekti? Jotakin uutta ja kivaa kotiisi. Valitse ensin tästä kirjasta sopiva idea, kääri hihasi ja päästä luovuutesi valloilleen!

Kaikki sisustusprojektit ovat niin helppoja, että saat ne valmiiksi yhden vapaan viikonlopun aikana, osan jopa nopeamminkin. Ohjeissa on mietitty paitsi helppoutta myös edullisuutta ja ekologisuutta, joten valmistusaineina on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, kuten vanhoja huonekaluja, valokuvia, purkkeja, kenkälaatikoita, laudanpätkiä jne.

Kirjassa annetaan myös vinkkejä siitä, mistä tarvittavia materiaaleja voi hankkia jopa ilmaiseksi, jos niitä ei satu löytymään omien, talteen kerättyjen aarteiden joukosta.

Piristä kodin ilmettä pienten yksityiskohtien avulla, kuten luonnonmateriaaleista tehdyillä asetelmilla tai valokuvilla. Jos taas kaipaat jotakin radikaalimpaa ja näkyvämpää muutosta, päivitä kirjan stailausvinkkien avulla vaikka koko keittiösi ilme - pienellä budjetilla.

hakusanat: sisustus remontti pikaremontti sisustusideat tee itse ideat kierrätys ekologia nikkarointi sisustustaulut käsityöt rahit rahien uusiokäyttö laatikot kalusteiksi askartelu virkkaa matto virkkaa kori virkkaa kassi matkonkuteista kranssit luonnonmateriaaleista koirapeti leikkimökki romuromantiikka lyhdyt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 41 vrk 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 41 vrk 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.