Tuote on myyty käyttäjälle Muristaja hintaan 21 €

Kuvaus

Kuvien mukaisia "DEKO PATRUUNOITA"  25 kpl. tässä nyt myynnissä, panokset on kasattu ammuttuihin hylsyihin, joten nallipiikin jäljet näkyvät nalleissa. Näillä ei voi ampua, ei sisällä ruutia, eikä toimivia nalleja tai muita räjähteitä, eli ei tarvitse lupaa!
Tähän kyseiseen myyntierään kuuluu 25 kappaletta 38 special  patruunoita.
Sopii esim. deaktivoitujen aseiden keräilijöille

Deko, Deaktivoitu


LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2021 20:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.