Ilmoitus on sulkeutunut

SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA: (1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa, (2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€. POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET  **  DVD  *  BLU-RAY  *  KONSOLIPELIT  * CD ****
************************************

(1) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu Näiden kanssa ei mahdu muita tuotteita samaan kirjekuoreen. Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. HUOM! Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISUT]
KUVIEN TUOTTEET

Dragons - Defenders of Berk - Part. 1 & Part 2 - Osa 1 ja Osa 2 - 4 DVD
 

Dragons - Defenders of Berk - Vol 1 - 2 DVD

TV-sarja pääosissa Jay Baruchel ja Chris Edgerly.

Lähde Hikotuksen ja urheiden viikinkien mukana taisteluun uusia, yllättäviä vihollisia vastaan Oscar-ehdokkuuden saaneeseen Näin koulutat lohikäärmeesi -elokuvaan* perustuvassa yhdeksässä hauskassa seikkailussa!

Sisältää myös Dragon Tracker part 3

Suomenkielinen nimi
Dragon: Lohikäärmeratsastajat

Alkuperäinen nimi
Riders of Berk , Defenders of Berk

Kesto: 3 h 18 min

Tekstitys; Suomi, ruotsi

Kieli; Englanti

K7

Dragons - Defenders of Berk - Vol. 2 - 2 DVD

TV-sarja pääosissa Jay Baruchel ja Chris Edgerly.


Toiminnasta ja jännityksestä ei ole pulaa Hikotuksen ja hänen pelottomien ystäviensä 11 uudessa seikkailussa, jotka perustuvat Oscar-ehdokkuuden saaneeseen Näin Koulutat Lohikäärmeesi -menestyselokuvaan.

Sisältää myös Dragon Tracker part 4

Kesto; 4 h 9 min

Tekstitys; Suomi, ruotsi

Kieli; Englanti

K7

****************************************************** 
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D69) 09072021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2022 10:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.