Kuvaus

Neljä Bertil Fridhagenin tuolia 1960-luvulta, runko puuta, selkänoja rottinkia ja musta verhoilu. Puun laadusta ja käsittelystä en osaa sanoa, verhoilu saattaa olla nahkaa tai sitten tekonahkaa ja uudempi kuin alkuperäinen, mutta en tiedä varmaksi. Tuolit ovat yleisilmeeltään siistit, mutta puuosissa pieniä kolhuja ja epätäydellisyyksiä. Verhoilu on ehjä. Rottinki on ehjä yhdessä tuolissa (kuvassa 5 keskimmäinen tuoli), muissa kolmessa tuolissa rottingissa on rispaantumaa, joka erottuu aika hyvin kuvista. Voin lähettää myös sähköpostilla tarkempia kuvia, tähän kun ei saa laitettua viittä kuvaa enempää.

Tällä kohteella on toimitustapana nouto Helsingin Lauttasaaresta katutasosta. En voi postittaa näitä suuren koon takia. Odotan yhteydenottoa viikon sisällä huudosta, mutta nouto voi olla myöhemminkin, mielellään kuitenkin 1 kk sisällä huudon sulkeutumisesta. Kohdetta voi tulla katsomaan ENNEN HUUTAMISTA. Jos huudat kohteen, etkä lunastaisi sitä, joudun antamaan negatiivisen palautteen saadakseni välityspalkkion takaisin.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: nojatuoli rottinkinen rottinkia 60-luku 60-luvun vintage 60-luvun ruokapöydäntuoli ruokatuoli ruoka pöydäntuoli rottinkituoli tanskalainen ruotsalainen  

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 12 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

290 € Sulkeutuu 50 vrk 12 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.