Kuvaus

40 v. ja Neitsyt DVD


ilmainen kuvapalvelin.fi

ilmainen kuvapalvelin.fiilmainen kuvapalvelin.fiilmainen kuvapalvelin.fi40-vuotias Andy Stitzer (Steve Carell) on tehnyt elämässään yhtä ja toista. Hänellä on mukava työ kodinkoneliikkeessä,kodikas asunto,sekä upea kokoelma toimintafiguureja ja sarjakuvia. On vain yksi elämänalue, jolla hän ei vielä ole oikein kunnostautunut Andy ei ole koskaan harrastanut seksiä... ei edes vahingossa. No,onko se nyt niin iso juttu?
Andyn työtovereiden mielestä ainakin on. Vaikka he pitävätkin Andya hieman omituisena,he ottavat tämän ongelman ratkaisemisen vastuulleen. Mikään ei tunnu kuitenkaan auttavan kunnes Andy tapaa Trishin (Catherine Keener),40-vuotiaan kolmen lapsen äidin. Ystävät innostuvat Andyn uudesta mahdollisuudesta,kunnes kuulevat rakastavaisten erikoisjärjestelystä!


Levyn kunto on hyvä.

Kaikki myytävät tuotteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Elokuva lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

 

 

 

  •  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,80 €
Sulkeutuu 92 vrk 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,80 € Sulkeutuu 92 vrk 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.