Kuvaus

The 4400 1. & 2. tuotantokausi 2xDVD-boksi.

Valmistusvuosi: 2004-2005
Tekstitys: suomi

4 400 ihmistä katosi salaperäisesti. Salaperäistä on se, missä he ovat olleet...ja vieläkin salaperäisempää on se, mitä heistä on tullut. Tuhansia ihmisiä on kadonnut kuluneen vuosisadan aikana. Yhtäkkiä 4 400 kadoksissa ollut ihmistä palaa kerralla - samassa kunnossa kuin he olivat kadotessaan. Viranomaiset ovat ymmällään tämän koko maailmaa muuttavan mysteerin merkityksestä ja päättävät tutkia tarkoin, missä nämä ihmiset ovat olleet ja miksi heidät on palautettu. Hyvin pian käykin ilmi, että heidän läsnäolonsa muuttaa ihmisrotua tavalla, jota kukaan ei olisi osannut ennustaa.

4400, The season 2: Tuhansia kadoksissa olleita ihmisiä palasi yli vuosi sitten. Nämä ihmiset alkavat hitaasti ilmaista outoja kykyjä heillä on kyky parantaa ja tuhota, muuttaa nykyisyyttä ja nähdä tulevaisuuteen. Kun käy ilmi, että heidän kykynsä voisi muuttaa koko
maailmaa niin kuin me sen tunnemme, alkaa taistelu vallasta. Kuka saa päättää ihmiskunnan kohtalosta? Tutustu mysteereihin, jotka ovat saaneet miljoonat katsojat otteeseensa, kun seuraava luku avautuu.


Katso myös muut kohteeni, paljon erilaisia elokuvia/sarjoja myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 3 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,80 € Sulkeutuu 13 vrk 3 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.