Kuvaus

Komea nippu hienoa rokkia tarjolla 44 Lp:tä + 3 lp.n Boxi !!
mm. gary moore, bob seger, santana, rolling stones, moody blues, procol harum, genesis, beatles, hollies, byrds, blues band, johnny winter, vinegar joe, fleetwood mac, christie, status quo, donovan, lynyrd skynyrd, ym, ym

 

Laitan suuren määrän Lp-kasoja myyntiin. Olen niputtanut näitä vähän genreittäin, mm. koti sekä ulkomaista pop, rock, jazz, iskelmä, viihde, ym. musaa. Katso ihmeessä kaikki kohteeni ja huuda vaikka nuo kaikki :)
Levyt ovat olleet aiemmin yksittäin myynnissä ja silloin SILMÄMÄÄRÄISESTI TARKASTETTU !! Elikkäs oikein huonoja ei pitäisi olla lainkaan !! Valtaosa on siis hyvässä tai erinomaisessa kunnossa ja heikoimmatkin tyydyttävässä about VG kunnossa, määrä toki vaihtelee nipuittain, laitan tästä johtuen kaikkien kunnoksi vain tyydyttävä :)
Nouto olisi mukava yllätys !! Postitus toki onnistuu huutopakettina ja voin yhdistellä näitä max. n. 120kpl. / paketti. Myös toimitus lähialueille ja pk-seudulle neuvoteltavissa bensakuluja vastaan jos huudat isomman pläjäyksen :)   Onnea huutoihin !!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
95 €
Sulkeutuu 19 h 34 min 6 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 95 € Sulkeutuu 19 h 34 min 6 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.