SIISTIT LEFFAT
EI ENÄÄ NOUTOJA!
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
LISÄTIETOJANI: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Gossip Girl - Kausi 4 - 5 DVD

Koko neljäs tuotantokausi.

Gossip Girl on täällä pitääkseen sinut ajan tasalla Manhattanin eliitin juoruista, salaisuuksista aja skandaaleista. Neljäs tuotantokausi suorastaan kihisee erittäin yllättäviä parisuhteita ja hermonromahduksia. Kun joka käänteessä vastaan tulee valheita ja petoksia, Serenan, Blairin, Naten Chuckin ja Danin on pidettävä ystävät lähellä ja vihamiehet vielä lähempänä hintaan mihin hyvänsä.

Näyttelijät
Blake Lively
Leighton Meester
Penn Badgley
Chace Crawford
Taylor Momsen
Ed Westwick
Kelly Rutherford
Matthew Settle
Kristen Bell
Nicole Fiscella

Kesto
892 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Pohjoismainen julkaisu

K13
***********************************************************

D35

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 76 vrk 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 76 vrk 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.