Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

5 kirjan kirjapaketti.
Sisältää kirjat:
1. Andrew Klavan: Vain hetki ennen hiljaisuutta " Kaksi miestä tapaa vankilan selliosastolla. Frank Beachum on tuomittu murhasta, ja hänet on määrä teloittaa keskiyöllä. Steve Everett on lehtimies, joka on tullut tekemään Beachumista viime hetken haastattelua. Kyynistä, viinaanmenevää Everettiä ei kiinnosta, tapaahtuuko oikeus, tässä tai tulevassa elämässä. Sen sijaan hän on kiinnostunut ajattelemisesta ja tosiasioista..."

2. Ken Follett: Kolmas kaksonen " Jeannie Ferrami tutkii perinnöllisyyttä Jones Fallsin yliopistossa. Häntä kiinnostaa tietää, mitä tapahtuu niille identtisille kaksosille, jotka ovat syntymästään saakka eläneet erossa toisistaan. Keksimänsä tietokonehaun avulla hän löytää Steve Loganin ja Dennis Pinkerin. Yheinen DNA todistaa pojat identtisiksi. He ovat ulkonäöltään kuin kaksi marjaa. Steve on lakitieteen opiskelija ja Dennis taas vankilassa istuva murhaaja..."

3. Pat Conroy: Aaltojen soitto "Erään päivänä Shyla Fox McCall pysäyttää autonsa keskelle Silas Pearlmanin siltaa Etelä-Carolinassa, laittaa käsijarrun päälle mutta jättää autoradion soimaan, nousee seisomaan sillan kaiteelle ja astuu yhden askeleen..."

4. Annie Murphy: Kielletty hedelmä "Tosikertomus salaisesta rakkaussuhteesta Irlannin vaikutusvaltaisimman piispan kanssa..."

5. Waris Dirie: Aavikon kukka " Tosikertomus paimentolaisesta huippumalliksi ja YK:n erityislähettilääksi. Aavikon kukka on kuvaus paimentolaisheimon karusta elämästä, erikoinen näkökulma valokuvamallin työhön ja ihmisoikeuksien puolustajan järkyttävän omakohtainen puheenvuoro..."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.12.2020 9:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.