Tuote on myyty käyttäjälle nymaha-j hintaan 1 220,99 €

Kuvaus

Asiallinen kokoelmakappale, kovapaperinen ja ehjä, kl.4. Pientä likaa on, mutta harvemmin tätä mallia tarjolla ja vieläpä ilman laattanumeroa.

Varastoon on tullut todella paljon mielenkiintoista keräilytavaraa, joita hiljalleen myös tänne huuto.netin puolelle listaan...

Ja kultaa voi aina tarjota vaihdossa. Tiedustele ennakkoon!

Asiantuntijan uutiskirjeen on tilannut ilahduttavan moni ja tuon kautta markkinointi jatkossakin paremmille kohteille ja huutokaupoille tapahtuu. Muuhun markkinointiviestintään en tuota listaa käytä kuin huuto.net viestintään.

Klikkaa tästä Asiantuntijan uutiskirje tilaukseen... Tämän uutiskirjeen tilaajana saat kohteista tiedot ensimmäisten joukossa ja varmistetaan palvelulla jatkossakin se ettei Paremmat Asiantuntijan kohteet jää vahingosssa huomaamatta... (Ja listalta pääsee helposti poiskin.)

Vielä jonkin verran on varastossa tuota viimeisintä liiton luetteloa, joten laitahan tilaukseen jos ei vielä ole hommattu.

Rahakauppa.comista tämän saat myös hintaan 5,95€ + toimituskulut:
Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan valikoimiin!

Luettelo on julkaistu taskukokoisena, jotta se on helppo pitää mukana esimerkiksi huutokaupoissa ja keräilytapahtumissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 220,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.10.2022 20:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.