Tuote on myyty käyttäjälle teijovilj hintaan 52 €

Kuvaus

Tästä huutaen 512 Gt kapasiteetilla varustettu Western Digital PC SN730 NVMe SSD. Ollut käytössä vajaan 3 vuotta emolevyyn asennettuna järjestelmäasemana vanhassa koneessani. Mukana myös alumiininen MAIWO:n valmistama NVMe-kotelo, jossa USB 3.1 Gen 2 -liitäntä (mukana sekä USB-C -> USB-A että USB-C -> USB-C -kaapelit), jota on käytetty vain tämän aseman olennaisten tiedostojen noutamiseen ja sittemmin sen formatoimiseen. Toimitetaan NTFS-formatoituna (kuva nro 3).

Voit siis joko käyttää tätä ulkoisena asemana sellaisenaan, jolloin siirtonopeudet ovat seuraavat: 1250 Mt/s (USB 3.1 Gen 2), 625 Mt/s (USB 3.1 Gen 1), 60 Mt/s (USB 2.0) tai voit asentaa SSD:n koneesi NVMe-paikkaan (PCIe Gen3 x4 NVMe v1.3 (koko: M.2 2280)), jolloin siirtonopeudet ovat parhaimmillaan 3400 Mt/s (luku) & 2700 Mt/s (kirjoitus).

Lisänä tarrapinnalla kiinnitettävä etiketti USB-liitännän ympärille, joka piilottaa ruuvit ja lisää Type-C- ja virtamerkinnät etikettinä (käyttämätön). Tämän lisäksi mukana myös pala pehmeää kaksipuolista teippiä, jolla voit kiinnittää kotelon halutessasi johonkin pintaan. Pieni ruuvimeisseli, jonka laadusta en menisi takuuseen ja jota en itse ole käyttänyt SSD:n asentamisessa koteloon, mutta sellainenkin löytyy. Mukana myös yksi vararuuvi kotelon etupaneelia varten, sekä vararuuvi ja -pidike NVMe-aseman asennukseen.


Ei noutona. Ei erillisiä toimituskuluja. Toimitus Postin kautta, joko toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Maksu ensin ja maksun kirjauduttua tililleni lähetän tuotteen 3 arkipäivän sisällä ostajalle. Maksutapoina tilisiirto tai MobilePay. Mikäli kauppasummaa ei makseta 5 arkipäivän sisällä kohteen sulkeutumisesta, katson kaupan peruuntuneeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
52 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2023 18:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.3. klo 10:48

Hei, annatko sen 40: lle? Tänään ottaisin