Tuote on myyty käyttäjälle Blissey-75 hintaan 15 €

Kuvaus

Tervetuloa ostoksille!

KESÄTARJOUS! Hopeanhohtoiset vintage rannekorut koko 6 kpl settinä sisältäen kaikki kuvan korut: neljä rannerengasta ja kaksi ranneketjua, kaikki jo ikänsä puolesta aitoa vintagea. Rannerenkaissa ei ole saranaa ja lukkoa eli ne ovat käteen pujotettavaa mallia.

1. Kuvassa ylimpänä loistelias filigraani rannerengas. Halkaisija noin 6,7 cm. Leveys noin 10 mm. Korussa on vuorotellen kahta erilaista koristepaneelia, 3 kpl kumpaakin.

2. Alapuolella vasemmalla pelkistetty kapea rannerengas. Halkaisija noin 6,4 cm. Leveys noin 3,5 mm.

3. Oikealla puolella viininlehtiköynnöksellä koristettu oikea bakkanaalin vintage rannerengas. Halkaisija noin 6,3 cm. Leveys noin 13 mm.

4. Rannerenkaista alimpana kauniilla kuvioinnilla varustettu kapeahko rannekoru. Halkaisija noin 6,5–6,9 cm. Leveys noin 6 mm. Vaihtelevat lehtimäiset ja kiemuraiset koristekuviot kiertävät koko rannerenkaan ympäri.

5. Kuvassa alimpana panssariranneketju. Pituus noin 18 cm. Leveys noin 2 mm.

6. Kuvan oikeassa reunassa kaunis vanha ranneketju. Pituus noin 18 cm. Leveys noin 2 mm. Hieman litteä malli, valkokullan sävyinen.

Koruissa ei näytä olevan leimoja, joten ei täyttä varmuutta materiaaleista, mukana voi siis olla hopeaa ja hopeoitua korumetallia. Vaihtelevasti patinaa, kaikki korut ehjiä. Kahdessa leveämmässä rannerenkaassa ja oikeanpuoleisessa ketjussa on valkokullalle ominainen sävy, joten uskoisin, että ne on platinoitu, koska väri on säilynyt niin kauniina vuosikymmenestä toiseen. Hienommat pukukorut oli tapana pinnoittaa platinalla vielä 50-luvulla ja usein niissä oli hopeaakin. Kapea kukallinen rannerengas on koruista vanhin ja sitä ainakin on sanottu hopeiseksi, eräässä kohdassa voisikin olla patinan alla pieni leima, mutta siitä ei valitettavasti saa mitään selvää, joten en ole sitä erikseen kuvannut enkä siis ole aivan varma. Kauniit rannekorut.

Sivuiltani löydät kauniit kulta-, hopea-, pronssi- ja pukukorut vuoden juhlahetkiin. Onnea huutoihin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.8.2021 10:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.