Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

60-luvun, vaaleankeltainen vintage-toppi. Kangas on kaunista, hieman joustavaa kuvioneulosta. Topissa on vetoketju takana, keskellä. Toppi on aito, oman aikansa tehdasvalmisteinen tuote, ei kotitekoinen eikä ompelijan tekemä.

Kunto:

Toppi on hyvässä vintage-kunnossa. Vasen sivusauma on auennut läheltä helmaa noin 4 cm matkalta. Se on kuitenkin helppo halutessa ommella takaisin kiinni.

Mitat:

- rinnanympärys noin 98 cm mitattuna ilman kankaan joustoa

- helman ympärys noin 100 cm mitattuna ilman kankaan joustoa

- pituus olkapäästä helmaan: noin 55,5 cm

- kädentie-kädentie olkapäästä mitattuna: noin 42 cm

 

Hakusanoja: 50-luku, 60-luku, 50’s, 60’s, fifties, sixties, 50-luvun, 60-luvun, paita, toppi, vintage-paita, vintagepaita, vintage-toppi, vintagetoppi

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI! VAATTEITA JA MUITA TAVAROITA 40-, 50-, 60- JA 70-LUVULTA.

MUUTA HUOMIOITAVAA:
 
Luethan tämän ennen kuin teet tarjouksen tai ostat kohteen

En ole voinut ”testata” kaikkia keräilemiäni vintage-tavaroita (esim. kengät), joten en tiedä jokaisen tavaran kestoa käytössä.

Kaikkia myymiäni vaatteita ja tekstiileitä ei ole pesty tai pesetetty ennen myyntiä. Ne ovat kuitenkin siistejä, jos ei toisin mainita.

Myymilläni tavaroilla ei ole palautusoikeutta, joten jos haluat tietää jotain kohteeseen liittyvää, jota en ole kohteen kuvauksessa maininnut, niin otathan yhteyttä ennen kuin annat tarjouksen tai ostat kohteen.

Muistathan antaa minulle käyttäjäpalautetta Huuto.netin kautta, jotta tiedän tavaran saapuneen perille ja kaupan onnistuneen. Palautteen saatuani annan oman palautteeni sinulle. Jos aiot jättää negatiivista tai neutraalia palautetta, niin otathan ensin yhteyttä minuun, yritetään selvittää asia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.2.2018 12:03

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.