Kuvaus

70's Show  : Kausi 1 (4DVD)

Hyväkuntoiset levyt

70's Show on yhdysvaltalainen komediasarja aikuisuuden kynnyksellä olevista ystävyksistä, heidän unelmistaan, ongelmistaan sekä heidän hämmentyneistä vanhemmistaan. 

Eric Formanin (Topher Grace) perheen kellari on vakiintunut nuorten ystävysten kokoontumispaikaksi. Eric, naapurin tyttö Donna (Laura Prepon), yksinhuoltajaäidin kasvattama ongelmanuori Hyde (Danny Masterson), yksinkertainen Kelso (Ashton Kutcher), Kelson turhamainen tyttöystävä Jackie (Mila Kunis) sekä ulkomaalainen vaihto-oppilas Fez ovat tunteneet toisensa jo lapsesta saakka.

Kun nuoret yrittävät tasapainoilla spontaanien nuoruuden unelmiensa ja ongelmiensa välillä, joita heidän vanhempansa eivät edes ymmärrä, törmäyskurssi on väistämätön. 

Ericin äiti Kitty (Debra Jo Rupp) on ymmärtäväinen, mutta Korean sodassa taistellut isä Red (Kurtwood Smith) on ankara ja konservatiivinen ja jatkuvasti vastakkain poikansa kanssa. Tosin naapurin tytön Donnan liberaalit vanhemmat Bob (Don Stark) ja Midge (Tanya Roberts) ovat tietoisempia viimeisimmistä muotivillityksistä kuin tyttärensä asioista.

kesto; 9 h. 

Suomi-julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 16 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 31 vrk 16 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.