Kuvaus

Nyt olisi tarjolla isompi kasa kuvien mukaisia 7.62 x 53R "DEKO PATRUUNOITA" yhteensä 100 kpl. Tällä saa täytettyä esim. Maxim konekiväärin patruunavyötä jo hyvän matkaa. Panokset on kasattu ammuttuihin hylsyihin, joten nallipiikin jäljet näkyvät nalleissa. Näillä ei voi ampua, ei sisällä ruutia, eikä toimivia nalleja tai muita räjähteitä, eli ei tarvitse lupaa!

Toimitus Matkahuolto 

Sopii esim. deaktivoitujen aseiden keräilijöille. Avoimissa kohteissani on muutakin militariaan liittyvää esim. sota-ajan piirroksia ja muitakin deko panoksia, tätä ilmoitusta tehdessäni löytyy ainakin 7.62x54R, 7.65x21 bara, 7.65x17 browing, 9mm, 357 magnum. 38 special yms. 

Deko, Deaktivoitu, sotilaskivääri, mosing-nagant, Ukko-Pekka, M39, Maxim, Emma, Konekivääri, Pikakivääri

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN POSTIN KAUTTA, EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

83 €
Sulkeutuu 2 vrk 3 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

83 € Sulkeutuu 2 vrk 3 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.