Kuvaus

[AC0217] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu ensipainos ILOTALON pitämisestä tai ESPANJAN / MARBELLAN taannoisen ilotaloelämän diggareille.

  • Jos olet taannoin vieraillut ko. mestassa, kirjasta saattaa löytyä myös sinulle tuttua "tavaraa". Eräs frendi oli aikoinaan jonkun aikaa portsarina ko. mestassa ja tunnisti hyvinkin kirjan annin. :-)
     

A. Juhana. Keronen: MIDNIGHT CLUB - Elämää ilotalon isäntänä ?

"Midnight Club -niminen ilotalo on todella ollut olemassa Marbellan Puerto Banusissa. Tapahtumapaikat ovat aitoja, mutta henkilöiden nimiä on muutettu. Tarina maistuu - monessakin mielessä - eletylle elämälle.

Kirjoittaja A. Juhani Keronen (nimi muutettu) tuskin koskaan kirjoittaa enää mitään muuta. Omien sanojensa mukaan "ei ainakaan ennen kuin rikokset ovat vanhentuneet". Mutta sitä odotellessa kannattaa perehtyä ilotalonpitäjän elämään Espanjan aurinkorannoilla.

Kirja on ainutlaatuinen kurkistus Espanjan ilotalojen saloihin, mutta myös niiden käytännön arkeen ja toimintaan - jopa tarkkaan varjeltuihin liiketoiminnan salaisuuksiin! Kuvaukset asiakkaiden tolailuista vilkkuvien neonvalojen hämyssä ei jätä ketään kylmäksi - joillekin nämä elävän elämän paljastukset ovat kauhistus, joillekin mielenkiintoinen ja myös ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa maailmaan, minkä olemassaoloa kukaan ei voi kieltää."
 

Kirja on ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa maailmaan, josta kaikki tietävät mutta jota ei haluta julkisesti tunnustaa

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2003

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 67 vrk 15 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 67 vrk 15 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.