Kuvaus

KUVAN JA OTSIKON MUKAINEN TK-PIIRTÄJÄ ALEXANDER LINDEBERGIN PIIRTÄMÄ SOTAKUVA.. KUVAN KOKO ON NOIN 30CM X 42CM. KUVA ON JULKAISTU VUONNA 1943 VAINOLAISTA VASTAAN KUVA SALKUSSA, JOHON KUULUU KAIKKIAAN 48 KUVAA. TAUSTA PUOLELLA ON LYHYT TEKSTI KUVAAN LIITTYEN, KIRJOITTAJANA  MARTTI SANTAVUORI.

KOHTEISSANI ON NYT MYYNNISSÄ USEAMPIAKIN EDELLÄ MAINITUN KUVAKANSION KUVISTA, HIUKAN YLI 30 KPL. TÄTÄ KIRJOITTAESSANI..... LISÄKSI MYYNNISSÄ ON ERI KALIIPERIN DEAKTIVOITUJA PANOKSIA JA MYÖS LÖYTYY ERIKOKOISIA ERIÄ NÄISTÄ DEKOPATRUUNOISTA.

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudttavissa. Toimitusaikojen pitkähkö haitari johtuu seuraavasta syystä: Myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA, ASETAN SEN UUDELLEEN MYYNTIIN JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

VAIN TOIMITUS, EI NOUTOA. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Sulkeutuu 6 vrk 13 h 23 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4 € Sulkeutuu 6 vrk 13 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.