Tuote on myyty käyttäjälle jornos hintaan 1,80 €

Kuvaus

Kaapin perukoilta löytyi, luultavasti kaikki osat mukana. En näistä mitään ymmärrä, paitsi että kaupassa maksavat valtavasti. Myydään tuossa kunnossa menee millä menee. Koska oletettavasti se on kauan lojunut, laitan tyydyttäväksi

Pakettitavaraa voit halutessasi rahtkulujen minimoimiseksi kerätä nyt siitä kanssani sopmalla seuraavien maksimiarvojen verran: 50€/4 vkoa/ banaanllaatikollinen. Kun yksikin noista täyttyy, otan yhteykttä ja sovimme jatkosta, ellet sitä ennen ole itse yhteyttä ottanut.  Raja-arvot lähinnä molemminpuolisten riskien minimoimiseksi. TÄRKEÄÄ on, että maksat vasta sitten, kun olen ilmoittanut tavaran olevan lähtövalmiina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätty 1.2.2019 10:20

Kyseessä mitä ilmeisemmin on kuitenkin käytetty tavara, kun näyttää ruosteista rasvaa olevan, kun sen paketista otin, joten varovaisuutta huutoihin, kun minä en näistä mitään ymmärrä enkä pysty takaamaan toimivuutta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.2.2019 19:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.2. klo 10:30

Lukkorunko on oikeakätinen. Vastaraudan hinta on kaupassa 5e, Jos lukko on likainen se ei tarkoita että se olisi kelvoton. Onnea kaupantekoon.

1.2. klo 10:47

Kiitoksia!

1.2. klo 7:56

Pakkauksen LC100 OHR on lukkotyypitys - oikeakätiseen oveen. Vastauksesi edell kys kertoo että lukon tyyppi on 4190 ja kätisyydestä ei tietoa. Onko mahd ota kuva, jossa näkyy sekä sivu että lukon kielen luiska pinta, joka kertoo kätisyyden ja kunnon

1.2. klo 10:22

Otin lisäkuvan, joka toivottavasti vastaa kysymykseen. Lisäsin myös tekstiä, joten varovaisuutta huutoihin. Liekö vallan susi kappale

29.1. klo 12:53

Hei, Lukon toisella kyljellä on "Tarkistettu" lipuke ja siinä on lukusarja, joka ilmoittaa valmistumisvuoden - mikä on lukusarja? Toisena kysymyksenä: Lukkokielen alla on valinta vipunen. Onko sen väri musta vai harmaa?

31.1. klo 21:39

Kiitos kysymästä! Pahoittelen, että vastaus muiden menojen takia viipyi. Vipu on vaalea harmaa, lukusarjaa en löydä. Tyyppi on 4190. Mikä sitten lie.