Kuvaus

Softaa saa tuolta lisää:   http://www.8bitkick.cc/playuef.html

(Matka-adaptereista lisätty yleinen varoitus loppuun.)

Keräilijälle / harrastajalle. Toimivaksi kaikin puolin todettu Electron kokoelma pääkuvan mukaisesti.

Keskusyksikkö issue 4 emolevyllä. Virtalähteeltä vaihdettu kaikki pikkukonkat. Näppäimistön pätkimiset korjailtu. Siis huollettu ja se huomioitu lähdössä.

Nauhurina Dixons TR 17 jossa uusi hihna, virtajohto ja konkat, pelikasetteja 7kpl, 2 Electron User-lehteä, 2 kirjaa (User guide on välttämätön. Ei ihan yksinkertainen mikro), AV-kaapeli, nauhurin liitäntäkaapeli, alkuperäinen virtalähde matka-adapterilla kotimaiseen pistorasiaan. Vastaavia matka-adaptereita myy mm. Verkkokauppa.com, Clas Ohlson, Tokmanni jne.

Last Ninja ladattiin lisäkuvan mukaisella nauhurin voimakkuuden säädöllä. Sama koskee uusia äänitteitä joissa signaali voimakas tai pelejä jotka alunperin äänitetty kovalla. Last Ninjan kasetti on edelleen tasainen +3dB kun kurkkasin kasettidekillä. Acornsoftin pelit ja muut yleensä keskikohta. Heikentyneet nauhat vaativat lisää ääntä ja silloin oikeanpuoleiseen merkkiin.

Kaksi viimeistä lisäkuvaa ovat paljon kyselty RF vs. modattu vertailu. Huomaa antenniliitännän kautta ennen modausta otetussa kuvassa haamuilua ja häntimistä. Esimerkiksi power palkissa ruudun vasemmassa alareunassa. Raidat ruudulla eivät ole olemassa silmille. Vain kuvassa. Ovat kameran, softan ja telkkarin välinen juttu :

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moaree_(interferenssikuvio)

Vuoden 1982 tekniikka ilman takuuta "as is"

SOVITTIMET: Kaikkien euro-adaptereiden kanssa tarvitaan huolellisuutta, kun poistat laitteen seinästä tai lattialla jatko-johdosta. Jos et pidä kiinni adapterista,vaan vedät suoraan muuntajasta, niin adapteri jää rasiaan, mutta virta katkeaa vasta kun laitetta on vedetty ulos adapterista 6mm. Katso sivukuvaa erikseen huudettavasta virtalähteestä ilman adapteria, jonka kontaktipinnit ovat 10mm sisälle reunasta. Siihen et sormia saa tungettua 6mm rakoon 10mm syvyydelle, mutta jos olet keskivertoa tyhmempää kaliiperia, voi käsissäsi yhtäaikaa muuntajan kanssa olla pyörimässä esim haarukka ja toisessa ruokalautanen. Seurauksena että sapuskat katossa ja haarukkavirtuoosi hyvällä onnella vielä hengissä, mutta todennäköisimmin voi toivottaa kylmää kesää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
130 €
Sulkeutuu 5 vrk 4 h 32 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 130 € Sulkeutuu 5 vrk 4 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.