Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Act of War: Direct Action on hyvin realistinen, lähitulevaisuuteen sijoittuva RTS, globaalin konfliktin taustaa vastaan. Tämä RTS -kokemus asettaa pelaajan suoraan terroristivoimien hallintaan puolustaakseen maailman kaupunkeja.

Trans Global Petroleum -öljynjalostamo Richmondissa on sabotoitu ja USA:n hallitus yhdistää sabotaasia samanlaisiin tapauksiin TGP:tä vastaan Brasiliassa. Militantti anti- globalisaatiota vastaan taisteleva järjestö, Defenders of the Oppressed Militia (DOOM), oletetaan olevan vastuussa iskusta.

 

OMINAISUUDET:
Ensimmäinen PC-peli joka yhdistää RTS-pelin todelliseen universumiin.
Eeppinen, realistinen ja uskottava tarina jaettuna 30 tehtävään.
Realistinen tekoälyraportit ja pelitapahtumat raportoidaan "oikeiden kommunikaatiokanavien" kautta (uutiset, muu media, CIA jne).
Siviilien vuorovaikutustekoäly taistelukentillä. Panttivangit, toimittajat, pakolaiset jne. -kaiken täytyy ottaa huomioon.
Pääpaino tuotantoarvossa (ääni, kamerakulma, tarina ja teknologia) - täysin kolmiulotteisella, vapaasti liikkuvalla tai lukitulla kameralla. Korkeatasoiset, yksityiskohtaiset hahmoanimaatiot ja tekstuurit, jotka normaalisti näkee vain FPS -peleissä.
Sisältää yksinpelikampanjan, moninpeli- ja "yhteenotto" -moodit (skirmish). 3 pelattavaa osapuolta "skirmish-" ja moninpelimoodeissa. Täysi moninpeli mm. näillä vaihtoehdoilla: match-making, keskustelufoorumit, kilpailut ja harjoittelumoodit.

Ranskalaisen Eugen Systemsin kehittämän tosiaikastrategiapelin sivuihin voi tutustua klikkaamalla allaolevaa linkkiä. Peli perustuu Dale Brownin tekno-jännäriin, Act of War, joka julkaistaan vuonna 2005.

 

Arvostelut: Peliplaneetta.net: 92/100%

LAITTEISTOVAATIMUS: 1.8 GHz cpu / 2.2 GHz suositus. 64 Mt videokortti (paitsi Geforce 4 MX) / 128 Mt suositus. Windows 2000 ja XP ainoastaan.

Peli on uusi ja muoveissa.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.11.2017 11:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.