Kuvaus

Agatha Christie Collection -boksi -DVD

Hyväkuntoinen R2-alueen 4-levyinen boksi englanti- ja ruotsitekstityksin. Toimivat Suomisoittimissa.

Elokuvat:

Murha Junassa - Murder She Said (1961)

Paddingtonin asema. Seuraava pysäkki... murha! Junassa torkkuva vanhempi englantilainen herrasnainen, neiti
Jane Marple, herää juuri sopivasti todistaakseen ohi kiitävässä junassa tapahtuvan kammottavan kuristamisen.

"Te näitte unta", toteaa poliisi. Lannistumaton neiti Marple ryhtyy selvittämään totuutta, vaikka se tarkoittaisi
yhden tai kahden ylimääräisen ruumiin esiin kaivamista.
Margaret Rutherford teki debyyttinsä Agatha Christien rakastettuna etsivänä, neiti Marplena, elokuvassa Murha junassa, joka perustuu Christien menestysromaaniin Paddingtonista 16.50. Rutherford, joka oli noussut kuuluisuuteen esittämällä hupsuja mukavia tätejä sellaisissa klassikkoelokuvissa kuin Vaimoni kummittelee ja Millainen sulhanen, menestyi roolissaan välittömästi. Hän ilahdutti katsojia unohtumattoman ulkonäkönsä ja vielä unohtumattomamman lahjakkuutensa avulla toimiessaan salapoliisina ruumiita, johtolankoja ja teepannullisia pursuavassa Englannissa. Murha junassa on elokuvallinen vastine mukaansa tempaavalle suosikkimurhamysteeriromaanille.

Murha Hotelli Laukassa - Murder at the Gallop (1963)

Kun varakas Herra Enderby kuolee, hänen ei-kovin-surevat sukulaisensa kerääntyvät yhteen kuulemaan testamentin lukemista. Ja kesken mammonan ja mahongin jaon Cora-täti kysyy: ”Hänet murhattiin, eikö totta?”

Suku pahastuu tällaisesta mielipiteestä - kunnes Cora-täti murhataan ja pahastuminen muuttuu kysymykseksi: ”Kuka on seuraavaksi vuorossa?” Margaret Rutherford palaa yhtä nokkelana kuin ennenkin neiti Jane Marplen salapoliisirooliin tässä terävässä murhamysteerissä, joka perustuu Agatha Christien Hautajaisten jälkeen -romaaniin.

Murha Näkyvissä - Murder Ahoy (1964)

HMS Battledoressa - koulutusaluksessa jossa nuoret hulttiot saavat mahdollisuuden aloittaa alusta - on tekeillä
jotain kummallista. Kun neiti Marple nousee alukseen tutkiakseen tilannetta, hänelle selviää että kyse todella on
koulutusaluksesta: joku kouluttaa nuorisorikollisista hyviä roistoja - ei hyviä kansalaisia. Ja joku on valmis
tappamaan salatakseen nämä tiedot.
Murhan taustat voivat olla syvällä, mutta neiti Marplella on verkot vesillä tässä säkenöivässä arvoituksessa, jonka pääosassa on Margaret Rutherford Agatha Christien rakastettavana salapoliisirouvana. Murha näkyvissä -elokuva tarjoaa konnia pursuavan epäiltyjen kokoelman ja nerokkaita keinoja uhrien listimiseksi: strykniinillä terästettyä nuuskaa, raakapuussa roikkuva hirttosilmukka ja myrkytetty hiirenloukku. Mutta neiti Marple navigoi näiden arvoituksellisten karikoiden läpi ja
päättelee murhaajan henkilöllisyyden. Murhaaja päättääkin ripeästi tehdä neiti Marplesta seuraavan uhrinsa. Selviääkö neiti Marple? Hänen miekkailumestaruutensa vuodelta 1931 osoittautuu hyödylliseksi.

Murha Teatterissa - Murder Must Foul (1964)

Muut valitkoot Macbethin unissakävelykohtauksen. Kun neiti Marple koe-esiintyy saadakseen paikan teatteriseurueesta, hän antaa palaa lausumalla The Shooting of Dan McGrew -runon. Hän saa työn (johtaja kuvittelee, että Marplella on rahaa sijoitettavaksi tähän kompastelevaan seurueeseen), mutta Marple ei luovu salapoliisihommistaan ihomaalien ja aplodien takia. Hän on vakuuttunut siitä, että eräs hänen näyttelijäkollegoistaan esittää murhaajan roolia oikeasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

34 € Sulkeutuu 6 vrk 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.