Kuvaus

A. HALONEN (koonnut) "Suomen luokkasota - Historiaa ja Muistelmia" (Isha books ISBN 9789333193894) v. 2013

Mielenkiintoinen teos. Kirja painettiin alunperin Yhdysvalloissa v. 1928. (Etusivun alaosassa on teksti: "Printed in U.S.A. Työmies society Print, Superior Wis. 1928")

Tämä 2013 uusintapainos on painettu INTIASSA, New Delhissä!!!

Kirjan on kustantanut  Amerikan Suom. Sos. Kustannusliikkeiden Liitto.

KOVAKANTINEN. 528 sivua.

HAKUSANAT: 1918, luokkasota, Suomi. Kirjassa on Yhdysvalloissa asuneiden suomalaiseen työväenluokkaan kuuluneiden henkilöiden kirjoituksia Suomen tapahtumista v. 1918. Osa kirjoittajista on v. 1918 Suomesta Yhdysvaltoihin paenneita punaisia. Mukana on tekstejä ja kuvia, joita on tullut minun silmiini kovin harvoin, joitain en ole nähnyt tämän kirjan tekstejä/kuvia lukuunottamatta missään. Alkusivuilla on Wm. Lahtisen runo Pohjolan raatajakansa"

Kirjaan on tekstejä laatinut valtava joukko kirjoittajia. Silmiini pistivät nimet: V. Koski, E. Leino. T.M-lo, Lauri Luoto, S. Nuorteva, A.T. Hill, Työläisnainen, Riku Rouanne, Artturi Sivenius, , Yrjö Sirola. Monet ovat kirjoittaneet nimimerkillä.

Kirjan loppupuolella on todella kiinnostavia tekstejä mm. "Suomen luokkasodan vaikutus Amerikaan", "Invention kulissien takana", "Suomen luokkasodan vaikutus Canadan suomalaisiin", "Miljoonan markan avustus Suomen työväenliikkeelle", "Velvolliosuutemme Suomen työväenliikettä kohtaan", "Kunniaa kaatuneille sankareille" sekä "Kaatuneita Amerikan suomalaisten sukulaisia". Viimeksimainituissa on myös ko. henkilöiden valokuvat

KUNTO: UUSI! Oli vaikea ottaa kuvat, koska kirja on uusi eivätkä sivut avaudu kunnolla. Myös käyttämäni kamera on vanha!

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT.

Huutamalla enemmän, säästät toimitusmaksussa. Tavoitteenani on lähettää kaikki voittosi samassa paketissa – siis ilmoita, jos sinulla on muita huutoja vetämässä!

HUOM! Postissa alle 250gr lähetys on €3, mutta sen ylittävä lähetys on jo €6. Jos olet voittanut useamman kohteen tai julisteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta!.

 Huomioi ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu! Kyseessä ovat kokonaiskulut eli postimaksu sekä pakkauskulu, josta tulee siis 10sentin lisä postimaksuun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Sulkeutuu 9 vrk 17 h 3 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 70 € Sulkeutuu 9 vrk 17 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.