Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Useita palkintojakin voittanut (mm. Sarjakuva-Finlandia v. 2012)
synkeä sarjakuvahelmi uudenveroisessa kunnossa:

Lauri & Jaakko Ahonen: PIKKU NÄRHI
2012 Egmont Kustannus. Kovakantinen. Suomenkielinen. 130s.

Tämä on uudenveroisessa kunnossa

Isokokoinen ja painava, postikulut 8,00
Paketti lähtee postiin kun olen saanut rahat tililleni.
(Osta mitä vaan, postikulut enintään 8,00)

 

"Jaakko Ahosen käsikirjoittama ja Lauri Ahosen kuvittama Pikku Närhi (Egmont) vetää jalat alta. Täysin takavasemmalta saapunut tuhti teos on yksi kaikkien aikojen komeimpia kotimaisia sarjakuvia. Tässä tuotteessa silmä lepää, sillä Ahosten veljesten rinnalla kalpenevat monet ulkomaiset kuuluisuudetkin. Jos Pikku Närhestä ei tule kansainvälistä hittiä, niin todellisuudessa on jotain pahasti vinksallaan.
 
Surumielinen närhenpoikanen asuu vuoteenomana makaavan äitinsä kanssa kalseassa talossa, jonka ovet on teljetty ja ikkunat naulattu umpeen. Seiniltä häntä tuijottavat vanhempien sukupolvien jäyhät muotokuvat sekä neuvokkaan hämähäkin silmät. Poikaa vaivaavat öisin painajaiset, jotka ovat lähtöisin äidin tarinoista talon ulkopuolella vaanivista Pahoista Närhistä. Nämä kuulemma vain odottavat tilaisuutta päästäkseen nokkimaan silmät Pikku Närhen päästä.
 
Synkkää tragediaa huokuva sarjakuva rakentaa vahvoja tunnelmia alakulosta kauhuun ja epätoivosta vainoharhaisuuteen. Ken kerran on joutunut pelkojensa vangiksi, ei enää koskaan saa vapautusta harhojen ikeestä. Tuomio on ikuinen. Hurmaavan tarinan nostaa lopulliseen arvoonsa järisyttävän upea taide sekä elokuvallinen kerronta. Tämä on parhautta, jota ei sanoilla pysty kuvailemaan."
   -Toni Jerrman / Tähtivaeltaja 2012

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.10.2017 3:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.