Kuvaus

Jos aiot teettää aurinkolasit omilla vahvuuksilla, tässä olisi komeat (ja isot) oversize-tyyliset Gucci-aurinkolasit (malli GG0022S) vailla omia linssejäsi. Tämänhetkiset linssit ovat vahvuuksilla ja ne pitää vaihtaa ennen käyttöä - tästä syystä linsseissä ei myöskään ole Gucci-sarjanumeroa. Sarjanumero kuitenkin löytyy sangoista ja parin aitous taataan.

Linssin leveys on 57 mm ja väli 18 mm. Aisan pituus on 140 mm (käytännössä lähempänä 135 mm).

Kokonaisleveys edestä noin 144 mm ja korkeus 57 mm. Sisämitta sangasta sankaan n. 141 mm, joka tarkoittaa että koko on aika reilu aikuisten koko, ei ihan pienipäisimmille tarkoitettu, siis.

Kunto on perussiisti, vain kevyttä normaalin käytön jälkeä löytyy. Sangat ovat suorassa ja istuvuus on useimmille hyvä ilman sovittelun ja säätelyn tarvetta.

Siisti Gucci-kotelo ja Guccin pieni paperikassi mukana. Mainitaan vielä, että kotelo on aito Guccin kotelo, mutta arvaisin, ettei silti tämän mallin alkuperäinen kotelomalli. Tätä kaarevaa kotelomallia nimittäin käytetään normaalisti enemmän wrap-mallisten lasien kanssa, ja tämä pari ei suorempana asetu aivan samalla tavoin koteloon, mutta sopii kyllä koteloon oikein hyvin, eikä hölsky kuljetuksessa.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Alkup. kunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 5,90 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
Sulkeutuu 76 vrk 9 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 76 vrk 9 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.