Kuvaus

Aika tuulettaa - Naisen arjen voimavarat

Laura-Kati Juntunen (toim.)

Arkki 2006

166 sivua, kovakantinen

ELÄTKÖ STRECH-ARKEA? Koetko, että joudut tasapainottelemaan arjessasi työn, parisuhteen, perheen, lasten kasvatuksen, uran ja sosiaalisten suhteiden välillä? Tuntuuko Sinusta, että arjen rutiineista on tullut puisevaa puuroa, voimasi ovat lopussa ja vaatimusten vuori on kasvanut korkeaksi? Koetko, että uppoat suoritusten suohon?

NYKYNAINEN VENYY arjen ja sen haasteiden, odotusten, vaatimusten ja suoritusten keskellä, mutta kuinka kauan ja kuinka pitkälle. Tämän kirjan kirjoittajat käsittelevät naisen arkea ja sitä, miten hän voi ammentaa voimavaroja esimerkiksi tunteista, työstä, parisuhteesta, perheestä, kulttuurista, hiljaisuudesta ja luovuudesta. Tekstit tukevat, rohkaisevat ja innostavat lukijaa omien voimavarojensa etsimiseen.

ERI ALOJEN ASIANTUNTIJAT kertovat, millaista on elää naisena nykyajassa. Tekstit etenevät koko naisen elämänkaaren läpi ruuhkavuosista aina siihen, kunnes pesä tyhjenee. Ne antavat uusia näkökulmia, miten voi löytää tasapainon arjen kiemuroiden keskellä. Kirja kutsuu lukijaa pysähtymään myös hetkeksi elämän keskeisten kysymysten äärelle.

 

 

Hakusanoja Elämäntaito elämän taito psykologia elämänhallinta hallinta ruuhkavuodet arki 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 65 vrk 10 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 65 vrk 10 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.