Kuvaus

AIKASAAREN SEIKKAILU VIPO JA YSTÄVÄT 3 SYKSYN KELTAINEN KIVI  

SATTUMA LÄHETTÄÄ VIPON YSTÄVINEEN SALAPERÄISELLE AIKASAARELLE, JONKA HALLITSIJAN AJAN HERRA ON MENETTÄNYT VALTANSA, KOSKA HÄNEN TAIKA-AMULETTINSA VUODENAIKAKIVET ON VARASTETTU. VASTA KUN KAIKKI NELJÄ KIVEÄ ON SAATU TAKAISIN, VIPO VOI PÄÄSTÄ TAKAISIN KOTIIN.

VIPO LÄHTEE ETSIMÄÄN VUODENAIKAKIVIÄ, YSTÄVYKSET MATKAAVAT IHMEELLISIIN VALTAKUNTIIN, JOISSA HEIDÄN ON KOHDATTAVA NELJÄN VUODENAJAN VALTIAAT. LISÄÄ HAASTEITA TUOVAT OUDOT MÖLLI-KANSAN OTUKSET JA NIIDEN ILKEÄMIELINEN JOHTAJA ÖLLI. MUTTA VIHOLLISTEN JOUKOSTA LÖYTYY MYÖS RAKASTETTAVA, PIKKURUINEN NUUSKU-MÖLLI, JOSTA KAIKKI SAAVAT UUDEN YSTÄVÄN.

MÖLLT JATKAVAT HYÖKKÄYKSIÄÄN VIPON VIIDAKKOKYLÄÄN. EIKÄ SIINÄ KAIKKI, LISÄÄ ONGELMIA SYNTYY KUN ERIPURAISET YSTÄVYKSET OPETTELEVAT ELÄMÄÄN YHDESSÄ. LEIRI JOUTUU TODELLISEEN VAARAAN, KUN VIPO PUTOAA TAIKALAMPEEN JA MUUTTUU ÖLLIN NÄKÖISEKSI. TULEEKO ÖLLISTÄ HEIDÄN UUSI JOHTAJANSA?

SEURAAVAN KIVEN ETSINTÄ JATKUU. VIPO SAAPUU MUUTAMIEN YSTÄVIENSÄ KANSSA KESÄN VALTAKUNTAAN, JOTA JOHTAA AURINKOKUNINGAS,HURJA LEGUAANI. SELVIÄVÄTKÖ SANKARIMME AAVIKON POLTTAVASTA KUUMUUDESTA? SAMMUTTAAKSEEN KUNINKAAN HEHKUVAN RAIVON, HEIDÄN ON LÖYDETTÄVÄ KESÄN PUNAINEN KIVI!

SISÄLTÄÄ JAKSOT

SUURET SOTURIT

VÄÄRINYMMÄRRYKSIÄ

SUURI TULVA

TUULTA PÄIN

SYKSYN KEISARINNA

JAETTU KYLÄ

NUUSKUN LAULU

VALMISTUSVUOSI 2011

KESTO 1H 27 MIN PUHUMME SUOMEA

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 6 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 112 vrk 6 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.