Kuvaus

Anne Peltola - Aikuisten värityskirja 2

Etsitkö harrastusta, jossa ei varmasti tarvitse hikoilla? Värittämisessä kipeytyy korkeintaan naurulihakset. Kirja omasta pallomerestä haaveileville.

Kolkuttaako stressi korvan takana? Onko ystävälläsi taas syntymäpäivä? Edessä pitkä kokous? Etsitkö harrastusta, jossa ei varmasti tarvitse hikoilla? 
Aikuisten värityskirja 2 tarjoaa helpotuksen kaikkiin edellisiin ongelmiin. Ikävystyttävät junamatkat hurahtavat hetkessä väritellen, sinusta tulee juhlien ehdoton prinsessa (tai prinssi) ja koirasikin pitää sinusta enemmän. 
Uusimmat ranskalaiset muotilehdet sanovat värityksen olevan uusin SE juttu. Jos eivät, niin ainakin tämän jälkeen sanovat. Älä siis pure kättäsi poikki, vaikka heräisit Aikuisten värityskirja 2:n vierestä. 
Kirja pelastaa pulasta niin lahjaideana kuin jonottaessasi neuvolaan. Se saa sinut vaikuttamaan nokkelalta ja hohdokkaalta persoonalta. Yksinkertaisesti tuoksutkin paremmalta ja ystäväsi sanovat sinun laihtuneen. 
Aikuisten värityskirja 2 on jalat ristissä odotettu jatko-osa vuoden 2007 merkkiteokselle Aikuisten värityskirja. Se sopii kaikenikäisille aikuisille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 89 vrk 14 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 89 vrk 14 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.