Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Talvi tulee ja masentaa! Pimeyteen ei tuo valoa lehtien aloittama työtöncausti. Työttömistä tehdään vapaata riistaa ja kaatolupia myydään iltapäivälehdissä. Melkein joka päivä saa lukea uudesta uhrista markkinoiden alttarilla. Häpeäpaaluja ja jalkapuita vuollaan ja keskitysleirejä suunnitellaan!

Hei perkele! Mikä teitä ihmiset vaivaa ?

Kaikki ovat ansainneet toisen mahdollisuuden, sanoi wanha kansa. Nykysuomessa ei monet nuoret saa edes sitä ensimmäistä, jos taas tekee mahdollisuutensa itse, rangaistaan. Rangaistuksen pelosta huolimatta jotkut silti tekee, vaikka lehdet muuta väittää.

Viime talven tarpeeseen tehty pöytä joutuu vasaran alle, koska halua tehdä lisää ei syyskeleillä pidättele minkään instanssin pelotteet. Pöytä laitetaan lihoiksi, jotta tämä talvi ei menisi odottaessa TE-toimiston kirveen heilahdusta tai iltapäivälehden otsikoita. Pääosin kuitenkin siksi, että työ tarvitsee materiaalinsa sekä huolletut työkalunsa.

Osta ainutlaatuinen juhlavuoden muistopöytä.

Jos olet liian kitsas tai liian köyhä ostamaan pöytää tee itsellesi ja ympäristöllesi palvelus ja ala kannattamaan perustuloa!

Perustulolla tämänkaltaisia pöytiä tai muita puhdetöitä voisi tehdä tuhannet suomalaiset työttömät. Kenties joku näistä tuhansista voisi paeta siitä luolasta, jossa kuuluisa ”näkymätön käsi” pitää heitä markkinoiden ja valtiovallan vankina.

Valtiolle ja lehdille erikseen ja yhdessä: Antakaa meille perustulo tai lopettakaa meidän jahtaaminen!Lopuksi itse ilmoitus:

Suomen 100 vuotiaan taipaleen muistoksi tehty keittiönpöytä myydään kovimmalle huutajalle. Pöytä on tehty Suomea vanhemmasta männystä, katajasta sekä vähän nuoremmasta kuusesta, luudanvarresta ja kierrätyslasista.

Pöytä on käsitelty wanhan ajan veneöljyllä useampaan kertaan ja lakattu kolmeen kertaan wanhan ajan venelakalla.

Ulkonäköseikat selvinnee kuvista.

Pöydän mitat (Korkeus/leveys/pituus): 740 mm – 750 mm – 1880 mm

Pöytä on tehty viime vuoden talvipuhteina omaan käyttöön ja on palvellut uskollisesti useat illanistujaiset ja tuimat riidat kärsimättä loukkaantumisista. Pöydän jingit ja jangit on jätetty kiinnittämättä, joten niitä voi muokata vastaamaan tilaa ja aikaa. Myös lasi on nostettavissa puhdistusta varten.

Pöytä muistoineen luovutetaan hyvään ja toivottavasti varakkaaseen kotiin, koska uusi talviprojekti tarvitsee muutaman rovon onnistuakseen.

Hämis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 222 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.10.2017 13:13

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.