Kuvaus

Kyseessä on pelkkä keskusyksikkö: ei sisällä johtoja, näppäimistöä, hiirtä eikä näyttöä.

En aio esittää tämän tietokoneen olevan huipuinta huippua, mutta myynti-ilmoituksena tämä on ainutlaatuinen. Koneen myyn sillä mitä se on, eli: "toimiva kone". Luethan loppuun että selviää mitä ainutlaatuista ilmoituksessa on.

Keskusyksikkö: Tekniikka ei ole uusinta uutta mutta ei vanhaakaan, joten nykyaikaisetkin ominaisuudet (kuten uusin Windows-käyttöjärjestelmä) toimii moitteetta. Tietokone myydään lähtökohtaisesti henkilölle joka ei välitä siitä millainen se on, kunhan se on.

Näihin lukeutuu lähtökohtaisesti kaikki vanhukset.

Koska ilmoituksesta taisi edellisen lauseen siivittämänä tulla hieman kummallinen, niin en kehtaa tätä enää kasvokkain kenellekään myydä. En kehtaisi ominaisuuksienkaan puolesta, mutta kyllä tällaisellekin löytyy joku ostaja. Jos ei muuta niin ostan sen sitten itse itselleni ja onnittelen hyvistä kaupoista. Ja kone päätyy roskalavalle luontoa kuormittamaan.

Aion asentaa tietokoneeseen uusimman Windows-käyttöjärjestelmän, vaikka se turhaa tällaisen ilmoituksen jälkeen onkin. Ethän välttämättä uskaltaisi käyttää sitä virusten tai jonkun muun töryn pelossa. Se tulee olemaan kuitenkin yhtä puhdas kun omatuntonikin näiden kauppojen jälkeen.

Jos haluat kauppoihin lisää tavaraa kuten kuten kortinlukijan, tulostimen, näytön, näppäimistön, oikeastaan mitä vaan, niin lähetäthän viestin osoitteeseen steam.acc92737@gmail.com että voidaan sopia lisäpalvelusta ja sen hinnasta (ja että onko se edes mahdollinen). Käytännössä katsoen tähän huutokauppaan voi liittää lisämaksusta minkä tahansa Suomen lain mukaisen tuotteen tai palvelun joka taloudestani ilmoitusaikana löytyy. Joudut sen aika lailla umpimähkää arvaamaan ja toiveesi täten esittämään. Mikäli tämän lisäämiseen vaaditaan henkilökohtaista apua ammattilaiselta, niin palkkaan siihen tarkoitukseen ystävällisen ammattihenkilön viidellä eurolla. (joka en ole minä itse)

Edellämainitulla tavalla voimme siis sopia vaikka kaupat kasvokkain ammattilaisen välityksellä (5e).

Tärkeää: Ilmoitus saatetaan päättää ennen 2-viikon määräaikaa, joten toimithan välittömästi. Päättymisaika valikoituu todennäköisesti lisäpalvelun ostaneiden huutajien kesken. Kun tarpeeksi rahakas lisäpalvelu sovitaan, on tämä silloin ymmärrettävää että se kyseiselle henkilölle halutaan myydä.
Eli mikäli olet lisäpalveluista kiinnostunut, toimithan välittömästi sähköpostitse tai kommenttikentässä kysymällä onko juuri sellainen tilaus mahdollinen, jolloin saat paluuviestissä päivitetyn hinnan ja tarkemmat toimintaohjeet.

Huuto.net Ylläpidolle:
Mikäli listaus on sääntöjenne vastainen, otattehan ystävällisesti yhteyttä ennen porttikieltoa niin saadaan muotoiltua ilmoitus uudestaan sopuisassa hengessä.

-markkanen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Sulkeutuu 4 vrk 9 h 57 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 10 € Sulkeutuu 4 vrk 9 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.