Kuvaus

Tässä olisi nyt saatavilla pieni paketti airsoft kamaa niitä haluavalle. Myynnissä on siis sähkökäyttöinen G36C rynkky, jousikäyttöinen USP-pistooli, pienivikainen jousitoiminen haulikko ja airsoftiin sopeutuva takki. Rynkyssä sellainen sanottava, että semi-auto ei aina ammu vaan menee "tukkoon", full-auto toimii moitteetta. Sen saa osaava korjattua varmaankin. Rynkkyyn tulee mukaan 4 akkua, joista 2 pitäisi toimia. Laturikin tulee mukaan. Haulikko ampuu vain pumpatessa, ei liipaisimella. Joku joka osaa niin varmaan saa senkin korjattua.

Haulikkoon kuulat ladataan patruunoihin, jotka sitten laitetaan haulikkoon sisään. Haulikko joskus halennut ja on sen jälkeen liimattu, tuntuu kuitenkin kestävän hyvin käsittelyä.

Aseita ei ole käytetty n. 3-4 vuoteen, joten akut ovat tyhjät. En itse kerkeä testaamaan kaikkien aseiden ja akkujen toimivuutta vaan tieto on ajalta jolloin vielä harrastin airsoftia. Eli on mahdollista, että jokin (ase tai akku) ei toimi niin kuin pitäisi.

Yritän tässä vielä etsiä muuta mitä pakettiin voi laittaa (lisää lippaita rynkkyyn, liivit ja speed-loader), paketin hinta ei muutu jos ne löydän.

Pakettiin myös sisältyy toinen G36C joka on rikki, mutta siitä saa varaosia. Ase on eri valmistajan, mutta joidenkin osien pitäisi käydä toimivaan G36C:hen. Mukaan myös kaksi purkkia kuulia. Purkit ovat n. puolessavälissä

Myydään koska ei enää käyttöä näille ja jotta saan tilaa huoneeseen. Vain nouto. Hinta ei ole täysin lukkoon lyöty. Jos haet nämä pois pian niin se otetaan huomioon hinnassa. Mitään ei myydä erikseen.


Paras tapa viestitellä on tekstiviestillä (0400355755).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 13 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

230 € Sulkeutuu 2 vrk 13 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.4. klo 12:55
Kysymys poistettu.
24.3. klo 23:55
Kysymys poistettu.