Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

G&B M4 cqb (hinta uutena 400e kuitti tallessa) mukaan sisäpeli jousi jolla lähdöt 100m/s, ja ulkopelijousi jolla lähdöt 140m/s. Asennettu tarkkuuspiippua, käsitukea, ja muuta pientä kivaa mikä kuvassa näkyy. Ase on täysmetallinen joten kestää kovaakin käyttöä.

Katkaistu pumppuhaulikko, sylkee kolme kuulaa kerrallaan, lähdöt noin 110m/s

Well 96 taekkuuskivääri, lähdöt 170 m/s, mutta latauksessa jotain häikkää, kun aseen lataa, se laukeaa samantien. En uskalla avata ja korjata vikaa vaan jätän sen kokeneemmille konkarille, mutta tämä näkyy myös hinnassa tottakai.

SAW KONEKIVÄÄRI, eli ( SAHA ), ollut projekti aseena jo pitkään, mukaan tulee kaikki mitä aseen kasaamiseen tarvitaan, lähdöt noin 120m/s. Ase on painava ja täysmetallinen. Tästä aseesta en pyydä mitään jos ostaa koko paketin niin tämä tulee ilmaiseksi mukaan.

Yksi ylimääräinen high torque moottori joka sopii esim tuohon M4.

Tarkkaampujan reppu, sinne mahtuu tuo tarkkuuskivääri kokonaan ja M4 myös yhtäaikaa. Ja monta pientä taskua joita olen käyttänyt eri varaosien tallentamiseen, kuulien säilymiseen yms.

Aselaukku mitä ei näy kuvassa, mutta saman värinen kuin tuo reppu. Tänne mahtuu pistooleita, ja tuo M4 on ollut siellä kannossa pääosin.

Laitan tähän aseiden hintaa uutena niin saa vähän makua missä hinnoissa pyöritään, mutta kun yksi ase ei toimi kunnolla ja toinen ei ole kasattu, niin voin sanoa että myyn paketin roimalla alennuksella.

M4 noin 400e
Well kivääri noin 200e
Saw noin 300e
Pumppuhaulikko noin 120e

Kaikki aseet ovat ostettu uutena proairsoftista aikoinaan.

Jätä mieleisesi tarjous minulle viestillä numeroon 0406616859.
Vastaan parhaiten viesteihin.

Ja niinkuin sanoin, mielummin myyn kaikki aseet pakettina enkä erikseen, ja en kauheasti näistä pyydä. Enään vaan ei ole intoa jatkaa Airsoft harrastusta ja tarvitsisin rahaa uuteen peliläppäriin. Lisää kuvia ja tietoja voi kysellä vaikka whatsapin kautta. Tarjouksia saa laittaa tulemaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.10.2021 14:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.