Kuvaus

Anu Puusa - Helen Reijonen - Pauli Juuti - Tommi Laukkanen: Akatemiasta markkinapaikalle: Johtaminen jamarkkinointi aikansa kuvina

  • Talentum, 2. painos, 2013
  • kovakantinen kirja, kuvakannet, 264 sivua
  • Kirjan selkä on vähän vino ja kirjan sisällä lähinnä korostuskynällä tehtyjä merkintöjä. Muutamia muitakin alleviivauksia.
  • HINTA: 10 euroa + toimituskulut 4 euroa = 14 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Menestymiseen vaikuttavat keskeisesti asiakkaat, markkinat, johtajuus ja henkilöstö. Tämä kirja yhdistää uudella ja selkeällä tavalla johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteiseksi palvelujohtamisen kokonaisuudeksi, joka tarkoittaa lupausten antamista, mahdollistamista ja lunastamista.

Ainutlaatuinen teos, joka yhdistää johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteen ja samaan pakettiin. Se kietoo yhteen organisaation sisäisen johtamisen ja yrityksen ulkoisen asiakasrajapinnan hallinnan, ja mielenkiintoiset esimerkit rikastuttavat tekstiä. Kirja ottaa huomioon tämän päivän liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet sekä luotsaa lukijaa kohti kestävää ja kannattavaa tulevaisuuden liiketoimintaa.

Asiasanat: johtaminen markkinointi yritysstrategiat asiakassuhde yritykset brändit yrityskuva kilpailuetu muutosjohtaminen liiketoiminta henkilöstöjohtaminen palvelustrategiat Teollisuus kotitalous Liiketalous Markkinointi Kauppa kauppatiede oppikirjat talous yhteiskunta

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 118 vrk 12 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 118 vrk 12 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.