Kuvaus

Johtaminen ja markkinointi aikansa kuvina

Anu Puusa - Helen Reijonen - Pauli Juuti - Tommi Laukkanen

"Organisaatioiden menestymiseen vaikuttavat keskeisesti asiakkaat, markkinat, johtaminen ja henkilöstö.

Tämä kirja yhdistää johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat uudella tavalla palvelujohtamisen kokonaisuudeksi, joka tarkoittaa lupausten antamista, mahdollistamista ja lunastamista. Näissä tehtävissä onnistuminen vaatii yrityksiltä yhä globaalimmaksi muuttuvan toimintaympäristön ja erityisesti asiakastarpeiden seuraamista ja ymmärtämistä. Yhtä lailla tärkeää on, että asiakkaalle annettu lupaus kyetään asiakaskohtaa-misessa lunastamaan. Avainroolissa on osaava ja motivoitunut henkilöstö, jonka organisaation strategiaa tukeva tahtotila ja valmiudet pohjustetaan hyvällä johtajuudella.

Kirjassa yhdistyvät uusi ja vanha, teoria ja käytäntö. Peruskäsitteiden ja vakiintuneen aseman saavuttaneiden teorioiden lisäksi kirjassa nostetaan esille tuoreita näkökulmia ja tutkimussuuntia. Mielenkiintoiset caset avaavat suomalaisten huippuyritysten ja -asiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia liike-elämän ajankohtaisista teemoista. Lukija saa kokonaisvaltaisen ja ajantasaisen käsityksen organisaatioiden arjessa vaikuttavista ilmiöistä.

Kirja on suunniteltu sekä liike-elämän käytännön toimijoille että opetuksen tarpeisiin erityisesti kauppatieteissä. Se soveltuu korkeakoulujen ja yliopisto-opiskelijoiden käyttöön sekä aikuis- ja täydennyskoulutukseen." [takakansi]

Alma Talent 2016, 6. painos (neljännen, uudistetun painoksen identtinen lisäpainos). Kovakantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 10 vrk 18 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 10 vrk 18 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.