Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aki Kaurismäki KAUAS PILVET KARKAAVAT

"Aki Kaurismäen Suomitrilogian ensimmäinen osa, Kauas pilvet karkaavat, kertoo työttömyydestä. Tarinan päähenkilö Ilona (Kati Outinen) on hovimestarina perinteikkäässä ravintola Dubrovnikissa. Ajat kuitenkin muuttuvat ja ravintola päätyy uusien omistajien käsiin, ja Ilona joutuu työttömäksi. Myös Ilonan mies Lauri (Kari Väänänen) menettää työnsä, ja pariskunnan elämä suistuu raiteiltaan. He eivät kuitenkaan ole valmiita luovuttamaan helpolla, ja jossain vaiheessa aurinkokin alkaa paistaa pilvien raosta...

Kauas pilvet karkaavat on optimistinen ja lämminhenkinen tarina, joka sekoittaa yhteiskunnallista todellisuutta, romanttista tyylittelyä sekä komediallisia aineksia antaen katsojalle Frank Capramaista uskoa tulevaisuuteen.”.

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 33 minuuttia. Esityskieli on suomi.. Tekstityskielinä on valittavissa suomi heikkokuuloisille, ruotsi ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Valmistumisvuosi on 1996, käsikirjoitus ja ohjaus Aki Kaurismäki, näyttelijät Kati Outinen, Kari Väänänen, Elina Salo ja Sakari Kuosmanen..

Bonuksena trailerit.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 18:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.